A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM

Cikkszám: EF-33902-160

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,16

Zsinór hossza: 50 m

  • Raktáron
2 100 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33902-160
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 50 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 3,98 kg

Cralusso Brutál előkezsinór

"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/

Mint a neve is utal rá egyedülálló erősségű előke zsinór.

A verseny horgászok igényeit is figyelembe véve, ezt a damilt úgy tervezték, hogy alacsony fénytörési mutatóval rendelkezzen, ezért a vízben a halak számára nehezen észrevehető.

Japánban a legmodernebb gyártástechnológiával és anyagok felhasználásával készül. A fluoro karbon damilokhoz hasonlóan, az átlagosnál kissé merevebb, ezért kisebb a gubancolódás lehetősége. Feeder horgászathoz különösen ajánlott! Tipp! Sok esetben előfordulhat, hogy a különlegesen erős BRUTAL damilunk erősebb, mint az 1-2 mérettel (0,02-0,04mm) vastagabb főzsinórunk!

Ezért érdemes egy-két gyakorlati próbát végezni, amikor is a két damilt összekötünk és meggyőződünk erejükről, melyik is szakad el hamarabb.

Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot a vízben.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM egy 50 méter hosszú zsinór, amely 0,16 mm vastagságú. Ez a méret ideális a halak csalizásához, mivel elég vastag ahhoz, hogy elnyomja az erősebb halak ellenállását, ugyanakkor elég finom ahhoz, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM előnye, hogy nagyon könnyű és rugalmas, így tökéletesen illeszkedik a horgászbotra és a csalikra. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a csalik természetesebb mozgását a vízben, és könnyebben észrevehetővé teszi azokat a halak számára, akiknek kis mozgásokra is reagálnak.

Ez a zsinór kiválóan ellenáll a víznek, így a nedvesség nem szívódik fel, és nem nyúlik meg, ami fontos a horgászat során. A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM az időjárási viszonyoktól függetlenül jól működik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen környezetben horgászhatunk, és a zsinór nem fog károsodni.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM nagyon könnyű használni. A zsinór könnyen csomózható és bontó, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a zsinór elszabadul. A zsinór színe is jól látható a vízben, így könnyen nyomon követhetjük, hogy hol helyeztük el a csalikat.

Összességében a CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM egy nagyszerű választás minden horgász számára. Ez az előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, könnyű használni és nagyon hatékony a halak csalizására. Ha szeretne egy megbízható és tartós zsinórt, amely segít elérni a horgászati ​​célokat, akkor a CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM az Ön számára ideális választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,16 MM2 100 Ft