A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,14 MM

Cikkszám: EF-33902-140

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
2 100 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33902-140
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 50 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 3,18 kg

Cralusso Brutál előkezsinór

"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/

Mint a neve is utal rá egyedülálló erősségű előke zsinór.

A verseny horgászok igényeit is figyelembe véve, ezt a damilt úgy tervezték, hogy alacsony fénytörési mutatóval rendelkezzen, ezért a vízben a halak számára nehezen észrevehető.

Japánban a legmodernebb gyártástechnológiával és anyagok felhasználásával készül. A fluoro karbon damilokhoz hasonlóan, az átlagosnál kissé merevebb, ezért kisebb a gubancolódás lehetősége. Feeder horgászathoz különösen ajánlott! Tipp! Sok esetben előfordulhat, hogy a különlegesen erős BRUTAL damilunk erősebb, mint az 1-2 mérettel (0,02-0,04mm) vastagabb főzsinórunk!

Ezért érdemes egy-két gyakorlati próbát végezni, amikor is a két damilt összekötünk és meggyőződünk erejükről, melyik is szakad el hamarabb.

Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór egy olyan kiemelkedő minőségű termék, amely minden horgász számára elképesztő előnyöket kínál. Ez a zsinór nagy pontossággal készült, és biztosítja a horgászok számára a legjobb minőséget, ami a lehető legmagasabb szintű hatékonyságot és sikerességet eredményezi.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór 50 méter hosszú, ami elegendő a horgászok számára, hogy az összes kívánt halat elkapják. A zsinór vastagsága 0,14 mm, ami ideális a kisebb halak, például a pontyok, sügerek és keszegfélék fogásához.

Ez a zsinór nagyon erős és tartós, ami nagy előnyt jelent a horgászok számára, akik gyakran horgásznak különféle körülmények között. A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és az elhasználódásnak, ami garantálja, hogy hosszú ideig használható lesz.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór nagyon jól látható, ami segít a horgászoknak a halak pontos követésében és a horgászati pozíciók hatékonyabb meghatározásában. Ez a zsinór kiválóan működik a különféle horgászati körülmények között, beleértve a sötét és az árnyékos vizeket is.

Ez a zsinór nagyon könnyen csomózható és alakítható, ami nagy előnyt jelent a horgászok számára, akik gyakran változtatják a horgászati módszereiket és eszközeiket. A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór nagyon jól működik a különféle horgászati technikákkal, beleértve a csaliknak a vízben történő mozgatását is.

Összességében a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór egy fantasztikus termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a zsinór nagyon erős, tartós és jól látható, ami ideális a különféle halak fogásához és a különféle horgászati körülményekhez. Ha egy megbízható és hatékony előke zsinórt keresel, akkor a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór a megfelelő választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,14 MM2 100 Ft