SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - L&K FINE BRAID 8 0,18 150M 10,3KG DARK GREEN fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

L&K FINE BRAID 8 0,18 150M 10,3KG DARK GREEN fonott zsinór

Cikkszám: EF-30918-018

Gyártó: L&K

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
6 081 Ft 6 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30918-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 10,30 kg

L&K Fine Braid fonott zsinór

A Fine Braid tovább finomodott meglévő zsinórjainkhoz képest. 8 szálból szőtt szerkezete sokkal egyenletesebb keresztmetszetet ad számára, ezért a súrlódási adatai is sokkal kedvezőbbek. Ebből adódik a nagyobb elérhető dobástávolság, a kisebb ellenállás a vízben.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek.
Az L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A zsinór sokrétűen használható, a legvékonyabb változat ajánlott a feederhorgászoknak is, míg a legvastagabb a harcsapergetőknek is hű társa lehet.

Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon.

150 méteres kiszerelésben kapható, ami univerzális megoldássára teszi, módszertől függően, az UL pergetés szükségletein át, a nagyharcsák horgászatáig.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a fonott zsinór egy olyan termék, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte, és kiváló minősége miatt rendkívül népszerű. A fonott zsinór tulajdonságai közé tartozik a nagy szakítószilárdság, a kiváló kopásállóság és a hosszú élettartam.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór magas minőségi szabványoknak megfelelően készült, így biztos lehet benne, hogy tartós lesz. A zsinór anyaga magas szálakból áll, amelyek finoman fonódnak össze, ezáltal biztosítva a zsinór nagy szakítószilárdságát. A zsinór felülete sima és egyenletes, így az könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön és a boton, ami lehetővé teszi a horgászatot nagyobb távolságból.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór az egyik legerősebb zsinór, amelyet jelenleg kapható a piacon. A zsinór 10,3 kg-ig terhelhető, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjon. A fonott zsinór kiváló kopásállósággal rendelkezik, így a zsinór hosszú élettartama garantált.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór sötétzöld színű, ami lehetővé teszi, hogy a zsinór azonosuljon a víz színével, így a halak kevésbé fognak észrevenni. A zsinór 0,18 mm vastagságú és 150 méter hosszú, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságból is fognak halakat.

Összefoglalva, a L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet ajánljuk minden horgásznak. A zsinór magas szakítószilárdsággal és kiváló kopásállósággal rendelkezik, ami garantálja a hosszú élettartamot. A sötétzöld szín lehetővé teszi, hogy a zsinór azonosuljon a víz színével, és nem fogja megijeszteni a halakat. A 0,18 mm vastagság és a 150 méteres hossz lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságból is fognak halakat. Ha igazán minőségi fonott zsinórra van szüksége, akkor a L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
L&K FINE BRAID 8 0,18 150M 10,3KG DARK GREEN fonott zsinór6 081 Ft