SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,35 M 1000 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,35 M 1000 M

Cikkszám: EF-30009-935

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 1000 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-935
Átmérő: 0,35mm
Hossz: 1000m
Szakítószilárdság: 13,21kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,35 M 1000 M egy olyan minőségi termék, amelyet a horgászok biztosan értékelni fognak. Ez a zsinór a legjobb minőségi anyagokból készül, és kiemelkedően erős, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór bármilyen kihívással szembeni ellenálló képességgel rendelkezik.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,35 M 1000 M a legjobb választás a nagyobb halak horgászatára. Az 0,35 mm vastagságú zsinór hossza 1000 méter, így ezzel a hosszúsággal horgászok széles körű lehetőségeket kapnak a különböző horgászmódszerek kipróbálására.

Ez a zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, és nagyon kevés memóriája van, így a horgászok számára nagyon kényelmes és könnyű használatot biztosít. A zsinór nagyon ellenálló a csomók kialakításával szemben is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,35 M 1000 M rendkívül erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni a nagyobb halak ellenállásával szemben sem. Ez a zsinór ideális azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakat akarnak fogni, vagy akik olyan vizeken horgásznak, ahol a halak nagyon erősek és ellenállóak.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,35 M 1000 M nagyon könnyű, így a horgászok számára nagyon kényelmes használatot biztosít. A zsinór nagyon jól tartja a formáját, így a horgászok számára nagyon pontos és hatékony dobásokat biztosít.

Összességében elmondható, hogy a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,35 M 1000 M egy nagyon jó minőségű és erős zsinór, amely ideális azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakat akarnak fogni, vagy olyan vizeken horgásznak, ahol a halak nagyon erősek és ellenállóak. A zsinór könnyen használható és nagyon kényelmes, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni, és minden kihívással szemben ellenálló lesz.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett