SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,45 MM 500 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,45 MM 500 M

Cikkszám: EF-30009-845

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,45

Zsinór hossza: 500 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-845
Átmérő: 0,45mm
Hossz: 500m
Szakítószilárdság: 19,61kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,45 MM 500 M egy nagyon értékes és kiváló minőségű horgászzsinór, amely kifejezetten a halászok igényeire lett tervezve. A zsinór egy kiváló minőségű, nagy szilárdságú anyagból készül, amely biztosítja a hosszú távú tartósságot és az optimális erőtartalékot a nagyobb halak fogásához.

Az XXL méretű zsinór 0,45 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy könnyen áthatol a vízben, és a halak nem észlelik a jelenlétét. Ez a vastagság ideális a nagyobb halak fogásához, mivel a zsinór megfelelően bírja a nyomást, amelyet a halak gyakran kifejtenek. A 500 méter hosszúságú kiszerelés pedig elegendő mennyiséget biztosít ahhoz, hogy a halászok hosszabb ideig használhassák a zsinórt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór emellett rendkívül rugalmas, és hihetetlenül ellenálló. A zsinór nagy szilárdságot biztosít, és nagyon ellenálló a szakadásoknak és a kopásnak. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha olyan helyeken halászunk, ahol a halak folyamatosan húzzák a zsinórt, vagy amikor olyan halakat próbálunk megfogni, amelyek erőteljesen küzdenek a horgászat során.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A zsinór könnyen csomózható, és könnyen vezethető a horgászboton keresztül. Az XXL méretű zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, de a halászoknak nem kell aggódniuk a zsinór nehézkessége miatt, mivel a zsinór könnyű és nagyon könnyen kezelhető.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,45 MM 500 M egy kiváló minőségű zsinór, amely megfelel a halászok legmagasabb elvárásainak. A nagy szilárdság, az ellenálló képesség és a könnyű kezelhetőség kombinációja kiváló választás a horgászok számára. A termék mérete pedig ideális azoknak a halászoknak, akik nagyobb halakat szeretnének fogni, és olyan helyeken halásznak, ahol a halak nagyon aktívak és küzdenek. Ha a halászat szenvedélye, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a tökéletes választás a sikeres horgászat érdekében.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett