SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,25 MM 1000 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,25 MM 1000 M

Cikkszám: EF-30009-825

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 1000 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-825
Átmérő: 0,25mm
Hossz: 1000m
Szakítószilárdság: 7,68kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, ami a horgászok számára kínálja a legjobb megoldást. Egy olyan zsinór, amely a legnagyobb halakat is könnyedén megbirkózik, anélkül, hogy a horgászoknak aggódniuk kellene a törés vagy a szakadás miatt.

A zsinór 08 vastagságú és 0,25 mm átmérőjű, ami azt jelenti, hogy elég vastag ahhoz, hogy a legnagyobb halakat is kihúzza a vízből, ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy a horgászok ne kelljen aggódniuk az átláthatósága és a látványa miatt. A zsinór hossza 1000 méter, ami azt jelenti, hogy a horgászok egy hosszabb ideig is használhatják ezt a zsinórt, anélkül, hogy aggódniuk kellene az újratöltés vagy a vásárlás miatt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon strapabíró és tartós, ami azt jelenti, hogy az idő múlásával sem fog elveszíteni a minőségéből. A zsinór anyaga rendkívül erős, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a törés vagy a szakadás miatt, még akkor sem, ha a legnagyobb halakat is kihúzzák a vízből.

A zsinór átlátható, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak könnyű lesz észrevenni, ha a hal elkezdi rágni a csalit, és így időben reagálhatnak. Az átláthatósága miatt a zsinór nagyon kevésbé lesz látható a vízben, és ez azt jelenti, hogy a halaknak nehéz lesz észrevenni, hogy a horgászok milyen csalit használnak.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon könnyen használható. Az egyszerű kezelés és a könnyű csomózás miatt a horgászoknak nem kell túl sok időt tölteniük a zsinór előkészítésével. Emellett a zsinór nagyon sima, ami azt jelenti, hogy a halak nehezebben érzik meg, ha valami furcsa van a csaliban.

Összefoglalva, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór vastagsága és tartóssága miatt a legnagyobb halakat is könnyen ki lehet húzni a vízből, anélkül, hogy a horgászok aggódnának a törés vagy a szakadás miatt. Az átláthatósága azt jelenti, hogy kevésbé látható a vízben, és a könnyű kezelés és csomózás miatt a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük a zsinór előkészítésével. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely kiváló minőségű, tartós és könnyen használható, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett