SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,20 MM 1500 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,20 MM 1500 M

Cikkszám: EF-30009-820

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 1500 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-820
Átmérő: 0,2mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 5,08kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,20 MM 1500 M egy olyan termék, amely minden horgász számára ideális megoldást nyújt a különböző halfajok fogásához. Ez a zsinór kiváló minőségű, erős és tartós anyagból készült, ami garantálja a maximális biztonságot és a hosszú élettartamot. Az 1500 méter hosszúságú zsinór lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb időt töltsenek a vízparton, anélkül, hogy aggódnának a zsinór elfogyása miatt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,20 MM 1500 M kiválóan alkalmas mind a süllő, mind a ponty horgászatához. A 0,20 mm vastagságú zsinór rendkívül vékony, ami lehetővé teszi a finomabb csalik használatát is. Ezenkívül a zsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és az időjárás viszontagságainak, így bármilyen körülmények között biztonságosan használható.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,20 MM 1500 M kiváló minőségű, tartós és ellenálló zsinór, amely garantálja a horgászat élvezetét és sikeres eredményét. A zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabbak a következők:

- Tartós és erős: A zsinór anyaga kiváló minőségű és ellenálló, ami biztosítja a tartósságot és az erős horgászatot.

- Vékony és könnyű: A 0,20 mm vastagságú zsinór vékony és könnyű, ami lehetővé teszi a finomabb csalik használatát is.

- Időjárás-álló: A zsinór ellenáll az időjárás viszontagságainak, így bármilyen körülmények között biztonságosan használható.

- Hosszú élettartam: A zsinór hosszú élettartamú, így sokáig használható anélkül, hogy cserélni kellene.

- Süllő és ponty horgászatához is alkalmas: A zsinór alkalmas mind a süllő, mind a ponty horgászatához.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,20 MM 1500 M egy kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór lehetővé teszi a finomabb csalik használatát, és garantálja a tartósságot és az erős horgászatot. A zsinór hosszú élettartamú, így sokáig használható anélkül, hogy cserélni kellene. Ha szereted a horgászatot, és szeretnél egy kiváló minőségű zsinórt használni, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,20 MM 1500 M a tökéletes választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett