SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,60 MM 300 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,60 MM 300 M

Cikkszám: EF-30009-760

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,60

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-760
Átmérő: 0,6mm
Szakítószilárdság: 25,57kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok egyik kedvenc választása, és nem véletlenül. Ez a zsinór egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a halak könnyed és biztonságos kifogását. A 07 0,60 MM 300 M-es méretben elérhető Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

Az első és legfontosabb előnye a Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívüli szilárdsága. Ez a zsinór képes ellenállni a legkeményebb körülményeknek is, így a horgászok bátran vetik be akár a legnagyobb halak elleni küzdelem során is. A zsinór nagy teherbírása lehetővé teszi a nagyobb halak kifogását, ugyanakkor a vékony átmérője miatt mégis könnyű és kényelmes a használata.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló viselkedést mutat a vízben is. A zsinór rendkívül gyorsan merül, így a horgászok könnyen elérhetik a kívánt mélységet. Ezzel a zsinórral a csalikak is könnyedén mozgathatóak a vízben, így a halak észre sem veszik, hogy csalira vadásznak. A zsinór felépítése és anyaga miatt nem csavarodik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór csomósodása miatt sem.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára nagyon könnyen kezelhető. A zsinór kiválóan csúszik a bottesten és a gyűrűkön, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elakadása miatt sem. A zsinór széles színválasztéka miatt a horgászok bármely horgászmódszerhez megtalálják a megfelelő színt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór 07 0,60 MM 300 M-es méretben kapható, ami ideális a nagyobb halak kifogásához. A zsinór vastagsága és hossza miatt a horgászok könnyen elérhetik a kívánt mélységet és távolságot, így bármilyen horgászmódszerhez használható. A zsinór vastagsága miatt a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór képes ellenállni a nagyobb halak elleni küzdelemnek is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok kedvenc választása, és nem véletlenül. Ez a zsinór rendkívül szilárd és tartós, kiválóan viselkedik a vízben, könnyen kezelhető és ideális a nagyobb halak kifogásához. A zsinór 07 0,60 MM 300 M-es méretben elérhető, és bármely horgászmódszerhez használható. Ha szeretnél egy olyan monofil zsinórt, amely megfelelő minőséggel és tulajdonságokkal rendelkezik, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett