SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,25 MM 1000 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,25 MM 1000 M

Cikkszám: EF-30009-625

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 1000 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-625
Átmérő: 0,25mm
Szakítószilárdság: 7,68kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,25 MM 1000 M a horgászok számára készült, és kiváló minőségű zsinór, amely megfelel az igényes horgászok elvárásainak. A zsinór hossza 1000 méter, ami elegendő az átlagos horgászatokhoz, és a vastagsága 0,25 mm, ami ideális a nagyobb halak fogásához.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a nyomásnak, így hosszabb ideig használható, mint más zsinórok. A zsinór mértani pontossággal készül, és kiválóan illeszkedik a horgászbotra és a horgászorsóra.

A zsinór színe fekete, ami segít abban, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben. Ezáltal a halak kevésbé veszik észre, hogy horgászunk, és így könnyebben lehet őket megtéveszteni. A zsinór felülete sima, ami lehetővé teszi a hosszabb dobásokat, és kevesebb súrlódást okoz a horgászboton és az orsón.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen kezelhető, és kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz. A zsinór vastagsága lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, ugyanakkor elég rugalmas ahhoz, hogy a halak ne szakítsák el a zsinórt. A zsinór textúrája is segít abban, hogy jobban érezzük a halak mozgását, így könnyebben tudjuk őket elkapni.

Összefoglalva, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,25 MM 1000 M egy kiváló minőségű zsinór, amely megfelel az igényes horgászok elvárásainak. A zsinór hossza és vastagsága lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, és a zsinór textúrája és felülete segít a könnyebb kezelésben és dobásokban. A zsinór fekete színe segít abban, hogy kevésbé feltűnő legyen a vízben, és a halak ne vegyék észre a horgászunkat. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett