SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,15 MM 1500 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,15 MM 1500 M

Cikkszám: EF-30009-615

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,15

Zsinór hossza: 1500 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-615
Átmérő: 0,15mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 3,44kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amely minden horgász számára kiváló megoldást kínál. Ez a zsinór a Kamasaki márka egyik legjobb terméke, amely kiváló minőséget és tartósságot kínál. A zsinór mérete 06 0,15 MM és hossza 1500 M, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászok hosszú ideig használhassák ezt a zsinórt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeknek köszönhetően tartós és ellenálló. A zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyan halásszanak. A zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi halászatra is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas az erős halakra való horgászatra. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és az abráziónak, így a horgászok bátran használhatják ezt a zsinórt az erős halakhoz való horgászat során. A zsinór kiválóan ellenáll a törésnek és a deformációnak is, így a horgászok bátran használhatják ezt a zsinórt az igényes horgászati körülmények között is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas a távoli horgászatra is. A zsinór kiválóan csúszik a gyűrűkön, így a horgászok könnyedén dobhatják ki a csalit a távoli pontokra is. A zsinór kiválóan szállítható, így a horgászok bátran használhatják ezt a zsinórt a távoli horgászat során is.

Azok a horgászok, akik a Kamasaki Super XXL monofil zsinórt választják, kiváló minőséget és tartósságot kapnak. A zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony halászatot. A zsinór nagy mérete és hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú ideig használják ezt a zsinórt. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlani tudunk.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett