Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,10 MM 2000 M

Cikkszám: EF-30009-410

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,1

Zsinór hossza: 2000 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-410
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 2000 m
Szín: Szürkés/átlátszó
Szakítószilárdság: 1,39 kg

Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!

 

Az általános monofil zsinórokat régebben 100-150 méteres tekercsekben lehetett kapni. Mostanában már előfordultak 300 méteres tekercsek is, de sok esetben ennyi is kevés egy megfelelő méretű orsóra. A Kamasaki XXl-ek megvásárlásával megkíméljük magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, de még nincs tele az orsó. Vagy attól, hogy mindenféle alátét zsinórokkal és plusz csomókkal foglalkozzunk.

Ára annyira fantasztikus, hogy sok esetben rosszabbul járnánk, ha 300 méteres tekercs főzsinórt és alátét zsinórt vennénk külön.

Minőségre pedig egészen príma, az általános horgászatok igényeit teljes mértékben kielégíti.
Csavarodásra nem hajlamos, inkább keményebb, erősebb zsinór, mintsem túl lágy.

Átlátszó szürkés szine még a legtisztább téli vizekben sem kelt gyanút a halakban.

Széles méretválasztékának köszönhetően a keszegezéstől a csukázásig, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb minőségű zsinór a piacon. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely rendkívül erős és tartós. A zsinór 0,10 mm vastagságú és 2000 méter hosszú, így elegendő zsinór áll rendelkezésre a horgászok számára.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór azért különleges, mert a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Az anyag, amelyből készült, rendkívül erős és tartós, így képes ellenállni a különböző környezeti hatásoknak, például a napsugárzásnak, a víznek és a magas hőmérsékletnek is.

A zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra, beleértve az édesvízi, sósvízi és tengeri horgászatot is. A zsinór nagy súlyú halak fogására is alkalmas, mivel nagyon erős és tartós. A zsinór mérete is nagyon fontos, mivel a vastagabb zsinórok nagyobb súlyú halakat tudnak tartani.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül sima felületű, így a horgászok könnyen tudják dobni a csalijukat a vízbe, és nem kell aggódniuk a zsinór elakadása miatt. A sima felületű zsinór segít a horgászoknak abban, hogy a csalijukat a kívánt helyre dobhassák, és hogy könnyen kihúzzák a halat a vízből.

Ezen felül, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen feltekerhető a horgászbotra, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az összegabalyodás miatt. A zsinór súlya is nagyon fontos, mivel a könnyebb zsinórok könnyebben dobhatók el, és a nehezebb zsinórok nagyobb súlyú halakat tudnak tartani.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb minőségű zsinór a piacon. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, és alkalmas mindenféle horgászatra. A zsinór sima felületű, könnyen feltekerhető, és nagyon fontos mérete is, mivel a vastagabb zsinórok nagyobb súlyú halakat tudnak tartani. Ha valaki egy igazán minőségi zsinórt keres, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett