SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M

Cikkszám: EF-30009-114

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 1500 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-114
Átmérő: 0,14mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 3,28kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a zsinór a Kamasaki márkától származik, ami garancia arra, hogy a minőségre és a tartósságra nagy hangsúlyt fektettek. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami megakadályozza a csomók és a szakadások kialakulását, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a zsinórjuk nem fog elszakadni a legnagyobb terhelések alatt sem.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M mérete is nagyon előnyös. A 1500 méter hosszú zsinór lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú távokon dobjanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene azzal kapcsolatban, hogy a zsinórjuk elfogy. Ez a hosszú zsinór emellett lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb területeket fedjenek le, és több halat fogjanak.

Azonban a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M igazi előnye az, hogy rendkívül erős és tartós. Ez a zsinór nem csak ellenáll a korróziónak és az időjárás viszontagságainak, hanem ellenáll az erős halaknak is. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a zsinórjuk tartani fogja a halat, még ha a horgászat közben az a legnagyobb terhelésnek lesz kitéve.

Ezen felül, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M kiválóan vezetődik, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosabb dobásokat hajtsanak végre. Ez a zsinór emellett nagyon könnyű, így a horgászok kevesebb fáradtságot éreznek, amikor hosszabb ideig horgásznak.

Összességében, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M valóban egy kiváló minőségű zsinór, amelyet minden horgásznak ajánlunk. Ez a zsinór erős, tartós és könnyű, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosabb dobásokat hajtsanak végre, és nagyobb területeket fedjenek le. A hosszú mérete miatt pedig a horgászok nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a zsinórjuk elfogy, amikor éppen a legnagyobb halat próbálják megszerezni. Ha tehát olyan zsinórra van szükséged, amely garanciát jelent a sikeres horgászatban, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,14 MM 1500 M az, amire szükséged van.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett