Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30965-008

Gyártó: L&K

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 150 m
3 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Az L&K Zander Micro Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál.
Cikkszám: 30965-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 4,55 kg

A régóta várt, csúcsminőséget képviselő L&K fonott zsinór továbbfejlesztett változata megérkezett. Az L&K Zander 3Yarn Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál. Az új eljárásnak köszönhetően még sűrűbb szerkezetű, még korszerűbb, s ezáltal nagyobb pontossággal végzett fonási eljárással tökéletes keresztmetszettel rendelkező zsinór született. A Micro Braid-nek hála mostantól olyan szituációkban is használhatunk fonott zsinórt, melyeknél korábban ezt elképzelni sem hittük volna: apró wobbleres domolykózásnál, pisztrángok megfogásánál.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór a horgászok egyik legfontosabb eszköze, ami segít elérni a kívánt eredményeket. Ez a fonott zsinór a L&K márka legújabb terméke, amely kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. A fonott zsinór kiváló minősége és tartóssága mellett számos előnyt kínál a horgászok számára.

Ez a fonott zsinór könnyű súlya és vékony átmérője miatt nagyon hasznos lehet a horgászok számára. A 0,08 mm vastagságú fonott zsinór kiválóan alkalmas a finomabb halak fogására, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele. A fonott zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok bármely helyen és bármilyen körülmények között használhassák.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór kiválóan alkalmazkodik a vízhez, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony horgászatot. A fonott zsinór színe sárga, ami nagy előnyt jelent a horgászok számára, mert könnyen látható a vízben. Ez lehetővé teszi a pontosabb dobást és a jobb követést a vízben.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak, a sótartalmú víznek és a korróziónak. Ennek köszönhetően a zsinór hosszabb ideig tartós marad, és nem veszíti el tartósságát és minőségét. A fonott zsinór anyaga nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a hatékonyabb horgászatot.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór rendkívül sokoldalú, és alkalmas a különböző horgászati technikákhoz. A fonott zsinór használata lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyebben és hatékonyabban fogják meg a halakat, és élvezhessék a horgászat élményét. A fonott zsinór mérete és vastagsága számos horgászati technikához megfelelő, így a horgászok számos lehetőséget kapnak a halak megfogására.

Összességében a ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór egy kiváló minőségű és tartós termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A fonott zsinór könnyű, tartós és sokoldalú, ami lehetővé teszi a hatékony horgászatot bármilyen körülmények között. A fonott zsinór számos horgászati technikához megfelelő, és alkalmas a különböző halak megfogására. A fonott zsinór mérete és vastagsága miatt kiválóan alkalmas a finomabb halak fogására, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele. Ez a fonott zsinór a horgászok számára egy igazi kincs a vízen!

Termékjellemző alapján keresnél?

ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák