A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm

Cikkszám: EF-30905-040

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,40

Zsinór hossza: 100 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30905-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 34,8 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm a horgászok egyik legkedveltebb választása, akik a legjobb minőségű és megbízható zsinórt keresik. Ez a zsinór kiváló minőségű, fonott poliészterből készült, amely tartós és erős. A zsinór mérete 0,40 mm, ami azt jelenti, hogy a zsinór vastagsága optimális a nagyobb halfajok fogásához.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm rendkívül erős, így a horgászoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a zsinór megszakad vagy elszakad, amikor éppen a legnagyobb halat akarják fogni. A zsinór nagy terhelésre is jól bírja magát, így a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy a zsinór meg fogja-e bírni a nagyobb terhelést.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm kiválóan alkalmas a fényes nappalokhoz, amikor a nap sugarai becsillannak a vízen. A zsinór felülete sima és fényes, így könnyen látható a vízből, és a halak könnyen észreveszik. A zsinór színe is fontos szerepet játszik a horgászatban, és a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm több színben is elérhető, így a horgászok választhatnak a legmegfelelőbb színt a környezetnek megfelelően.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm rendkívül könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór összekuszálódása miatt. A zsinór sima felülete és fonott kialakítása segít megakadályozni a zsinór összekuszálódását, így a horgászoknak nem kell időt tölteniük a zsinór kibogozásával.

Összességében a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm a horgászok számára kiváló választás. A zsinór erős, tartós és könnyen kezelhető, és a különböző színeknek köszönhetően minden horgász megtalálhatja a számára tökéletes színt. Ha megbízható, minőségi zsinórt keres, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.40mm az Ön számára is megfelelő választás lehet.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett