SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór

Cikkszám: EF-30990-020

Gyártó: BOKOR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 135 m

  • Jelenleg nem elérhető
6 255 Ft 7 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30990-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 15,4 kg

Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

A BOKOR márka a horgászokat végigkíséri a horgászat örömeiben és nehézségeiben. A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór a horgászok tökéletes társa, amelynek előnyei minden horgászat során érvényesülnek.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór kiváló minőségű alapanyagokból készült, amelyek tartósságot és erőt biztosítanak. A fonott zsinór 8-szálas kialakítása tökéletesen alkalmas a nehéz halak elleni küzdelemre, hiszen a fonott zsinór rendkívül erős és rugalmas.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a folyami horgászatra. A fonott zsinór extra vékony kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságból horgásszanak, miközben a zsinór magas kopásállósága biztosítja, hogy a horgászat során a zsinór ne szakadjon el.

Ezen felül a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór kiválóan alkalmas a ponty horgászatra is. A fonott zsinór kiválóan átviheti a pontyokat a vízen, míg a zsinór nagy teherbírása biztosítja, hogy a halakat hatékonyan és biztonságosan lehessen kifogni.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór mérete 0,20 mm, ami egy ideális méret a különböző halak horgászatához. A fonott zsinór hossza 135 méter, amely elegendő mennyiség ahhoz, hogy a horgászok több horgászatot is elvégezhessenek anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór fogyása miatt.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór minden horgász számára megfelelő választás, aki igényli a minőséget és a tartósságot. A zsinór magas kopásállósága és rugalmassága biztosítja, hogy a horgászat során a zsinór mindig megbízható legyen. A horgászok számára a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór egy olyan befektetés, amely hosszú távon fizetődik ki a horgászat örömeiben és sikereiben.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett