Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-30920-008

Gyártó: WIZARD

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 135 m
5 890 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30920-008
Átmérő: 0.08 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sötétszürke
Szakítószilárdság: 7,75 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat.

A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG egy remek választás minden horgásznak, aki igényli a minőséget és a megbízhatóságot. Ez a zsinór a WIZARD márka egyik legjobb terméke, melyet a legjobb minőségű alapanyagokból készítettek el. A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR tökéletesen illeszkedik minden horgászati ​​feladathoz, és biztosítja a megfelelő szakítószilárdságot és tartósságot.

Ez a fonott zsinór 0,08 mm vastagságú és 135 méter hosszú. A 7,75 kg-os szakítószilárdságának köszönhetően a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR kiválóan alkalmas a kisebb és közepes méretű halak fogására. A termék sötétszürke színe a tökéletes álcázást biztosítja, így a halak nehezebben veszik észre, és így könnyebben lehet őket megszerezni.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR nagyon rugalmas, és képes azonnal visszaállni eredeti formájába, akármennyire is nyújtjuk. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem veszít a szakítószilárdságából, és nem deformálódik. Ez a tulajdonság különösen hasznos a horgászat során, mert lehetővé teszi a halak pontosabb és gyorsabb megszerzését.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR hihetetlenül tartós, és ellenáll a legkeményebb körülményeknek is. A magas minőségű anyagokból készült, és rendkívül ellenálló a kopásnak és a törésnek is. A zsinór nem csak a horgászat során, hanem az utazás és a tárolás során is biztonságban marad.

Összességében, a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR egy fantasztikus választás minden horgásznak, aki igényli a minőséget és a megbízhatóságot. A termék magas szakítószilárdsággal rendelkezik, és rendkívül tartós. A sötétszürke színe a tökéletes álcázást biztosítja, és a rugalmas anyagnak köszönhetően a zsinór nem veszít a szakítószilárdságából. Ha igazán minőségi zsinórt keresel, akkor a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?

WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák