Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM

Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-30448-010

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 150 m
Eredeti ár: 6 400 Ft5 390 Ft [-16%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

WFT Gliss Monotex Trans fonott zsinór - A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb! Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek , mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. 
Cikkszám: 30448-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fehér
Szakítószilárdság: 4,0 kg

WFT Gliss Monotex Trans fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb! Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek , mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra.

A WFT GLISS KG UV-álló, és rendkívül színtartó. Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz.

Nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé, bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

Termékjellemző alapján keresnél?

WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák