Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-30446-012

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 150 m
Eredeti ár: 7 120 Ft5 690 Ft [-20%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30446-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 6,0 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR - Az igazi zöld csoda!

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a vízen. Ez a fonott zsinór könnyű, tartós és nagyon erős, így biztosan megfelel minden horgászati kihívásnak.

Az egyik legfontosabb előnye a zöld szín, amely nagyon hasznos lehet a vízben. Az alga és a növényzet között a zöld szín miatt a zsinór sokkal nehezebben látható, így a halak nem félnek attól, hogy megzavarják őket. Ez a zsinór ideális a tengeri és a folyami horgászathoz is.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR mérete 150 méter hosszú és 0,12 mm vastag. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb távolságra juttassák el a csalit a halakhoz, így növelve a sikeres fogások esélyét. A zsinór tartóssága és erőssége garantálja, hogy bármilyen nehéz halat is fogsz, a zsinór kibírja a terhelést.

A zsinór fonottsága lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból és nagyobb pontossággal dobjanak a halakhoz. A fonottság miatt a zsinór sokkal kevésbé tágul, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csalik elmozdulása miatt.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR nagyon könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig dolgozzanak vele anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A zsinór könnyen csomózható és nem gyűrődik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szétszakadása miatt.

Összességében a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amely nagyon hasznos lehet minden horgász számára. A zöld szín, a fonottság és a könnyűség miatt ez a zsinór ideális választás a tengeri és a folyami horgászathoz is. Ha szeretnél egy tartós, erős és könnyen kezelhető fonott zsinórt, akkor a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR az, amire szükséged van!

Termékjellemző alapján keresnél?

WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák