Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 32KG 0,22mm 150m

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30442-022

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m
Eredeti ár: 14 600 Ft11 490 Ft [-21%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30442-022
Átmérő: 0,22mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 32 kg

A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek, hogy segítsen nekik még hatékonyabbá tenni a horgászatot. Ez a fonott zsinór, amely a WFT márkától származik, a minőség és a megbízhatóság szimbóluma. A zsinór a legújabb technológiával készült, így biztosítja a horgászoknak a legjobb élményt és az eredményeket.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór nagyon erős és tartós. A zsinór vastagsága 0,22 mm és hossza 150 m, így hosszú ideig használható. A zsinór szakítószilárdsága 32 kg, ami azt jelenti, hogy könnyedén megbirkózik a nagyobb halakkal is. Az erős zsinór lehetővé teszi a nagyobb horgászati erőfeszítéseket, amelyekkel a horgászok gyorsabban elkapják a halakat.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór színe élénk és feltűnő, ami segít a horgászoknak, hogy könnyebben kövessék a zsinórt a vízben. A halak könnyebben észreveszik a zsinórt, így a horgászok nagyobb eséllyel fognak halat. A zsinór színe miatt a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór eltűnéséért a vízben, így nagyobb biztonságot nyújt a horgászat során.

A fonott zsinór textúrája nagyon sima és egyenletes, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén dobjanak és horgásszanak. Az egyenletes textúra segít a horgászoknak, hogy a zsinórt könnyen vezessék a vízben, és hogy a halak észrevegyék a csalit. A zsinór textúrája nagyon tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászok hosszú ideig élvezhetik a zsinór minőségét és megbízhatóságát.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy nagyszerű választás a horgászoknak, akik szeretnék javítani a horgászati élményüket. A zsinór erős, tartós és könnyen használható, így a horgászok könnyedén elkapják a nagyobb halakat. Az élénk szín és az egyenletes textúra segítenek a horgászoknak abban, hogy jobban lássák a zsinórt a vízben, és hogy könnyedén használják a zsinórt a horgászat során. A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy igazán kiváló termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk.

Termékjellemző alapján keresnél?

FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 32KG 0,22mm 150m

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák