Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,16MM 150M

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-33909-016

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 150 m
8 360 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

  A Cralusso zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul.

 

A Cralusso zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. A különös gyártási eljárásnak köszönhetően szabályos kör keresztmetszetű, nagy szakítószilárdsággal rendelkező, extra minőségű zsinór született, amely bevethető minden olyan horgászmódszernél, ami nagy terheléssel jár.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,16MM 150M egy újabb kiváló minőségű termék a CRALUSSO márkától, amely kiváló megoldást kínál minden horgász számára. A termék előnyeit figyelembe véve, ez a fonott zsinór különleges összetételének köszönhetően rendkívül erős és tartós, így garantáltan megbízható társ a horgászat során.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,16MM 150M mérete 0,16 mm vastagságú és 150 méter hosszúságú, így elegendő anyaggal rendelkezik ahhoz, hogy több horgászatot is el lehessen végezni anélkül, hogy új zsinórra lenne szükség.

A zsinór különleges összetételének köszönhetően rendkívül erős és tartós. A zsinór körszövött dyneemaszálból készült, amely az egyik legerősebb anyag, amelyet horgászatra használnak. Az anyag erős és tartós, és nem csak ellenáll a horgászat során fellépő húzásnak, hanem ellenáll a víznek és az időjárás viszontagságainak is.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,16MM 150M könnyen felhasználható, és rendkívül pontos. A zsinór könnyű, így a horgászat során nagyon könnyen kezelhető. A zsinóron található jelölések segítségével a horgász pontosan tudja, hogy hol van a zsinór a vízben, így könnyen állíthatja be a halakat.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,16MM 150M egy kiváló minőségű termék, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során. A termék könnyen használható és pontos, így ideális választás minden horgász számára. Vásároljon most CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,16MM 150M terméket, és élvezze a horgászat élményét, amelyet csak egy ilyen minőségi termék garantálhat.

Termékjellemző alapján keresnél?

CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,16MM 150M

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák