Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Eenergo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30900-140

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 150 m
4 100 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-140
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 35,5 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Ha szeretsz horgászni, akkor bizonyára tudod, hogy a megfelelő felszerelés kiválasztása mennyire fontos a siker érdekében. A horgászfelszerelések között kiemelt szerepet kap a fonott zsinór, amelynek minősége és tulajdonságai nagyban befolyásolják a horgászfogásokat. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely megállja a helyét a legnehezebb horgászfogások során is.

A POWER márkájú zsinór kiváló minőségű anyagokból készült. A fonott zsinór erős, de ugyanakkor nagyon vékony, ami lehetővé teszi, hogy messzebbre dobhassunk, és így nagyobb távolságból is elérjük a kívánt horgászterületet. Az 0,40 milliméter vastagságú zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, hiszen kiválóan ellenáll az erős nyomásnak is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű. Ez a tulajdonság nagyon fontos a horgászfogások során, hiszen a sima felületnek köszönhetően a zsinór sokkal kevésbé sérülékeny, és így hosszabb ideig használható marad. A sima felületnek köszönhetően a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön is, így a dobások is sokkal könnyebben és pontosabban hajthatóak végre.

A zsinór sárga színe nagyon jól látható a vízben, ami szintén nagyon fontos a horgászfogások során. A halak ugyanis gyakran csak rövid időre tartózkodnak a horgászterületen, ezért nagyon fontos, hogy a zsinór jól látható legyen, és így időben észrevegyük a halakat.

A POWER márkájú zsinór hossza 135 méter, ami elegendő ahhoz, hogy sok horgászfogást végrehajtsunk, és közben nem kell folyamatosan cserélgetni a zsinórt. A zsinór teherbírása 23,3 kilogramm, ami elegendő ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely a legnehezebb horgászfogások során is megállja a helyét. Az erős, de vékony zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, és a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű, ami megkönnyíti a dobásokat és hosszabb élettartamot biztosít. A sárga színű zsinór jól látható a vízben, így időben észrevehetjük a halakat. Ha te is szeretnél sikeres horgászfogásokat végrehajtani, akkor az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór az egyik legjobb választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?

Eenergo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák