Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30900-118

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m
3 690 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-118
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 12,7 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór egy rendkívül megbízható és kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. A POWER márka hírneve már önmagában is garancia a minőségre, de ez a zsinór különösen kiemelkedő szolgáltatásokat és előnyöket kínál.

A zsinór fonott kialakítása biztosítja a magas szakítószilárdságot és rugalmasságot, ami fontos az erőteljes halak ellenállásának legyőzéséhez. A zsinór anyaga magas minőségű poliészter, amely könnyű és tartós. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem csak erős és tartós, hanem kényelmesen használható és hosszú élettartammal rendelkezik.

A TEFLON bevonat további előnyt jelent a zsinórnak. Ez a bevonat megvédi a zsinórt a környezeti hatásoktól, például a napfénytől, a víztől és az oxidációtól. A TEFLON bevonat a zsinórt sima és sima felületűvé teszi, ami javítja a dobás pontosságát és távolságát.

A POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór mérete 0,18 mm, ami egy nagyon vékony zsinór. Ez azt jelenti, hogy a zsinór kiválóan alkalmas kisebb halak horgászatára, de akár nagyobb halak is megfoghatók vele. A zsinór hosszúsága 300 méter, ami elegendő a legtöbb horgászati ​​feladathoz.

A sárga színű zsinór könnyen látható a vízben, ami segít a horgászoknak a zsinór nyomon követésében és a halak cselezésében. A zsinór könnyű és kényelmes fogást biztosít, ami nagyon fontos hosszú horgászatok során.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A magas szakítószilárdság, a tartósság, a sima TEFLON bevonat és a könnyen látható sárga szín csak néhány azon előnyök közül, amelyeket ez a zsinór nyújt. Ha olyan zsinórt keresel, amely kiváló minőséget és tartósságot kínál, akkor az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák