Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,14MM 150M

Cikkszám: EF-33909-014

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 150 m

  • Raktáron
6 621 Ft 8 360 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

 

A Cralusso zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. A különös gyártási eljárásnak köszönhetően szabályos kör keresztmetszetű, nagy szakítószilárdsággal rendelkező, extra minőségű zsinór született, amely bevethető minden olyan horgászmódszernél, ami nagy terheléssel jár.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,14MM 150M egy olyan magas minőségű fonott zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. A CRALUSSO márka a horgászat világában már régóta ismert és elismert, és ezzel a termékkel ismét azt bizonyítják, hogy csak a legjobbat kínálják a felhasználóknak.

Ez a zsinór a korszövött technológiának köszönhetően rendkívül erős és tartós, mégis rendkívül könnyű. Az 0,14 mm vastagságú zsinór hossza 150 m, így bőségesen elegendő ahhoz, hogy akár hosszabb horgászutakon is biztosítva legyen a szükséges zsinórmennyiség.

Ami igazán kitűnik ebben a termékben, az a dyneemaszálas kialakítása. Ez a rendkívül erős és tartós anyag lehetővé teszi, hogy a zsinór bármilyen körülmények között megállja a helyét, és garantálja a horgászok számára a kiváló minőségű tapasztalatot.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,14MM 150M kialakítása és anyagai együttesen lehetővé teszik a pontosabb és távolabbra való dobást. A zsinór ennek köszönhetően kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik nagyobb távolságra szeretnének eljuttatni az etetőanyagot, illetve a csalit.

Ezen felül a CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,14MM 150M rendkívül jó tapadású, így a halak fogása is könnyebbé válik. A zsinór nagy teherbírása és kopásállósága biztosítja, hogy a horgászoknak ne kelljen aggódniuk a zsinór törésével vagy elszakadásával kapcsolatban.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,14MM 150M kiemelkedő előnye, hogy a különféle pontyfajták és más halak horgászatára is alkalmas, így nem csak egyetlen célra lehet használni. A zsinór felhasználóbarát, mert könnyen csomózható és rendkívül stabil, így a horgászoknak a legtöbb helyzetben biztosítva van a sikerélmény.

Összességében, a CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,14MM 150M egy nagyon jó minőségű, erős és tartós zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór kialakítása lehetővé teszi a pontosabb dobást, a nagyobb távolságra való eljuttatást, és a könnyebb halak fogását. A CRALUSSO márka pedig garantálja a magas minőséget és megbízhatóságot, amelyre a horgászoknak szüksége van.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,14MM 150M6 621 Ft