Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 12LB 10 M

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-33909-312

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,21
Zsinór hossza: 10 m
3 010 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 33909-312
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 12 lb
A nagyszerű Cralusso termékek már nálunk is kaphatóak. A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR egy olyan kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet a horgászok szeretnek használni. Ez a kiváló minőségű zsinór 12 lb terhelhetőséggel rendelkezik és 10 méter hosszú. Ez a méret tökéletesen megfelel a horgászok számára, akik kisebb halakat szeretnének fogni, mivel a zsinór vastagsága és erőssége elegendő ahhoz, hogy bármilyen kisebb halat biztonságosan kifogjunk.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR nagy előnye, hogy nagyon gyorsan süllyed. Ez egy nagyon fontos tulajdonság a horgászat során, mivel lehetővé teszi, hogy a csalit a halak vonzerejének legjobb helyére juttassuk, anélkül, hogy az áramlások vagy a szél eltávolítaná azt. Ez a gyors süllyedés azt is jelenti, hogy a horgászok nagyon hatékonyan tudnak halakat fogni a mélyebb vizekben is.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR nagyon ellenálló és tartós, így hosszú élettartama van. Ez a tartósság azt jelenti, hogy a horgászok nem csak egyszer, hanem többször is használhatják ezt a zsinórt anélkül, hogy azt minden alkalommal újra kellene cserélni.

Ez a zsinór rendkívüli stabilitást nyújt a horgászok számára a vízben, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór kiváló minőségű fonott anyagból készült, amelynek köszönhetően nagyon könnyen és simán csúszik a vezetéken, valamint a csalit is nagyon biztonságosan tartja.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR nagyon rugalmas, ami nagyon fontos a horgászat során. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy a zsinór kiválóan alkalmazkodik a horgászati körülményekhez, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak halakat fogni.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR egy nagyon jó választás minden horgász számára, aki kisebb halakat szeretne fogni. Ez a zsinór kiváló minőségű, nagyon hatékony és rendkívül tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy hosszú évekig élvezhetik ezt a kiváló minőségű terméket. Ha keresed a legjobb minőségű zsinórt a horgászathoz, akkor a CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR a legjobb választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 12LB 10 M

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák