Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND

Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-31560-060

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-4 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,6
Zsinór hossza: 20 m
4 590 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Carp Expert Cutting Leader barna előtétzsinór 20m - Speciális előkéket kínálunk a bojlis horgászok számára, köztük a Carp Expert Cutting Leader-t! Egy Aramid szálakból összefont igen vastag és erős zsinór, aminek olyan helyeken vesszük hasznát, ahol az akadók, törések és kagylópadok megnehezítik a halak kifárasztását. A hagyományos fonott, vagy monofil zsinórok ezeken a nehéz pályákon rendszerint csődöt mondnak, mivel nem bírják a súrlódás okozta terhelést. Elvékonyodnak, kiszálasodnak és bekövetkezik a szakadással együtt járó halvesztés.
Cikkszám: 31560-060
Átmérő: 0,60 mm
Hossz: 20 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 36,4 kg
Carp Expert Cutting Leader barna előtétzsinór 20m

Speciális előkéket kínálunk a bojlis horgászok számára, köztük a Carp Expert Cutting Leader-t! Egy Aramid szálakból összefont igen vastag és erős zsinór, aminek olyan helyeken vesszük hasznát, ahol az akadók, törések és kagylópadok megnehezítik a halak kifárasztását. A hagyományos fonott, vagy monofil zsinórok ezeken a nehéz pályákon rendszerint csődöt mondnak, mivel nem bírják a súrlódás okozta terhelést. Elvékonyodnak, kiszálasodnak és bekövetkezik a szakadással együtt járó halvesztés. Hogy mindezt elkerüljük, használjuk a Carp Expert Cutting Leader-t. Már kézbe fogva is érezzük, hogy sokkal erősebb, merevebb, mint egy szimpla vastag fonott zsinór. Sokkal jobban ellenáll az akadók, kagylók koptató, vágó hatásának.  Barna színével jól rejtőzködik az aljzatba, így a legóvatosabb halak sem veszik észre. Mivel nehéz, ezért jól helyettesíti a leadcore-t.

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák