A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14

Cikkszám: EF-33901-514

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 30+10 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-514
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 egy olyan minőségi, fluorocarbon előke zsinór, melyet a legigényesebb horgászok is bátran használnak. A termék 30 méter hosszúságú, és 10 méter extra zsinórtartalommal rendelkezik, így bőven elegendő lesz a horgászpályákon való használatra.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 kiemelkedően magas minőségű anyagból készült, mely kiválóan ellenáll a kopásnak és a törésnek, így hosszú élettartamú. Emellett, a fluorocarbon anyagból készült előke zsinór rendkívül alacsony láthatóságú, így a halak nem fogják észrevenni, és könnyebben be tudjuk csalni őket. Ez különösen hasznos lehet, ha valamilyen különleges, nagyon óvatos halat szeretnénk megszerezni.

Az előke zsinór mérete 0,14 mm, ami egy nagyon jó általános méret a horgászathoz. A zsinór kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik kisebb halakat szeretnének fogni, de emellett alkalmas lehet nagyobb halak fárasztására is. Az előke zsinór kiváló pontosságot és érzékenységet biztosít a horgász számára, így könnyebben észreveheti, ha a halak megtámadják az általa kínált csalit.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok bármilyen típusú botot vagy orsót használhatnak vele. Az előke zsinór kiválóan alkalmazható feeder- vagy match-horgászatra, valamint a legtöbb más típusú horgászatra is.

Összefoglalva, a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 egy kiváló minőségű, nagyon alacsony láthatóságú fluorocarbon előke zsinór, amely nagyon sok előnnyel jár a horgászok számára. A termék hosszú élettartamú, rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok bármilyen típusú horgászatra használhatják. Ha igazán hatékony és megbízható előke zsinórt keresel, akkor a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 a megfelelő választás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett