A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Eenergo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór

Cikkszám: EF-30900-140

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,4

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 100 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

Cikkszám: 30900-140
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 35,5 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Ha szeretsz horgászni, akkor bizonyára tudod, hogy a megfelelő felszerelés kiválasztása mennyire fontos a siker érdekében. A horgászfelszerelések között kiemelt szerepet kap a fonott zsinór, amelynek minősége és tulajdonságai nagyban befolyásolják a horgászfogásokat. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely megállja a helyét a legnehezebb horgászfogások során is.

A POWER márkájú zsinór kiváló minőségű anyagokból készült. A fonott zsinór erős, de ugyanakkor nagyon vékony, ami lehetővé teszi, hogy messzebbre dobhassunk, és így nagyobb távolságból is elérjük a kívánt horgászterületet. Az 0,40 milliméter vastagságú zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, hiszen kiválóan ellenáll az erős nyomásnak is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű. Ez a tulajdonság nagyon fontos a horgászfogások során, hiszen a sima felületnek köszönhetően a zsinór sokkal kevésbé sérülékeny, és így hosszabb ideig használható marad. A sima felületnek köszönhetően a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön is, így a dobások is sokkal könnyebben és pontosabban hajthatóak végre.

A zsinór sárga színe nagyon jól látható a vízben, ami szintén nagyon fontos a horgászfogások során. A halak ugyanis gyakran csak rövid időre tartózkodnak a horgászterületen, ezért nagyon fontos, hogy a zsinór jól látható legyen, és így időben észrevegyük a halakat.

A POWER márkájú zsinór hossza 135 méter, ami elegendő ahhoz, hogy sok horgászfogást végrehajtsunk, és közben nem kell folyamatosan cserélgetni a zsinórt. A zsinór teherbírása 23,3 kilogramm, ami elegendő ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely a legnehezebb horgászfogások során is megállja a helyét. Az erős, de vékony zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, és a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű, ami megkönnyíti a dobásokat és hosszabb élettartamot biztosít. A sárga színű zsinór jól látható a vízben, így időben észrevehetjük a halakat. Ha te is szeretnél sikeres horgászfogásokat végrehajtani, akkor az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór az egyik legjobb választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett