Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Eenergo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór

Cikkszám: EF-30900-140

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,4

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 100 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30900-140
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 35,5 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Ha szeretsz horgászni, akkor bizonyára tudod, hogy a megfelelő felszerelés kiválasztása mennyire fontos a siker érdekében. A horgászfelszerelések között kiemelt szerepet kap a fonott zsinór, amelynek minősége és tulajdonságai nagyban befolyásolják a horgászfogásokat. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely megállja a helyét a legnehezebb horgászfogások során is.

A POWER márkájú zsinór kiváló minőségű anyagokból készült. A fonott zsinór erős, de ugyanakkor nagyon vékony, ami lehetővé teszi, hogy messzebbre dobhassunk, és így nagyobb távolságból is elérjük a kívánt horgászterületet. Az 0,40 milliméter vastagságú zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, hiszen kiválóan ellenáll az erős nyomásnak is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű. Ez a tulajdonság nagyon fontos a horgászfogások során, hiszen a sima felületnek köszönhetően a zsinór sokkal kevésbé sérülékeny, és így hosszabb ideig használható marad. A sima felületnek köszönhetően a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön is, így a dobások is sokkal könnyebben és pontosabban hajthatóak végre.

A zsinór sárga színe nagyon jól látható a vízben, ami szintén nagyon fontos a horgászfogások során. A halak ugyanis gyakran csak rövid időre tartózkodnak a horgászterületen, ezért nagyon fontos, hogy a zsinór jól látható legyen, és így időben észrevegyük a halakat.

A POWER márkájú zsinór hossza 135 méter, ami elegendő ahhoz, hogy sok horgászfogást végrehajtsunk, és közben nem kell folyamatosan cserélgetni a zsinórt. A zsinór teherbírása 23,3 kilogramm, ami elegendő ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely a legnehezebb horgászfogások során is megállja a helyét. Az erős, de vékony zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, és a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű, ami megkönnyíti a dobásokat és hosszabb élettartamot biztosít. A sárga színű zsinór jól látható a vízben, így időben észrevehetjük a halakat. Ha te is szeretnél sikeres horgászfogásokat végrehajtani, akkor az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór az egyik legjobb választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett