SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo team POWER BRAID TEFLON 0,18MM  fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo team POWER BRAID TEFLON 0,18MM fonott zsinór

Cikkszám: EF-30900-018

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 515 Ft 5 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.48
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30900-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 12,7 kg

EnergoTeam Power Braid Teflon szürke fonott zsinór 150m

Tökéletes, univerzális fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült, kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

A különleges, felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel.

A termék garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

A POWER márkájú 'Energo team POWER BRAID TEFLON 0,18MM fonott zsinór' az ideális választás minden horgász számára, aki minőségi, tartós és magas szintű teljesítményt keres a horgászatához. Ez a kiváló minőségű fonott zsinór készült olyan anyagokból, amelyeknek köszönhetően kiváló kopásállósággal és tartóssággal rendelkezik, így biztosítva a hosszú élettartamot.

A zsinór jellemzői közé tartozik a Teflon bevonat, amely csökkenti a súrlódást a vízben, és lehetővé teszi a könnyű és sima dobást. Ez azt jelenti, hogy a zsinór kevésbé fog kócolódni, és a horgász könnyebben tudja irányítani az úszót vagy a csalit. A 0,18 mm vastagságú zsinór ideális méretű az általános horgászathoz, és a kiváló minőségű anyagokból készült zsinór nagyobb teherbírásával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a horgász könnyedén megfoghatja azokat a nagyobb halakat is, amelyeket a vékonyabb zsinórral nem lehet elérni.

A POWER BRAID TEFLON 0,18MM fonott zsinór rugalmas szerkezetének köszönhetően, az a kiváló minőségű anyagokból készült zsinór, amelyet bármilyen horgászat esetében használni lehet. Az erős és rugalmas szerkezet garantálja, hogy a zsinór könnyen meg tudja tartani a terhelést, és a horgász könnyedén tudja irányítani a halat, és a zsinór hosszú élettartama biztosítja, hogy a horgászat öröme hosszú ideig tartson.

A POWER BRAID TEFLON 0,18MM fonott zsinór az egyik legnépszerűbb választás a horgászok körében. A kiváló minőségű anyagokból készült zsinór biztosítja, hogy a horgász könnyedén tudja irányítani a halat, és a zsinór hosszú élettartama garantálja, hogy a horgászat élménye hosszú ideig tartson. A zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, így biztosan nem fog csalódást okozni a horgászoknak.

Összefoglalva, a POWER márkájú 'Energo team POWER BRAID TEFLON 0,18MM fonott zsinór' a kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a magas szintű teljesítményt. A Teflon bevonat csökkenti a súrlódást a vízben, és lehetővé teszi a sima dobást. A zsinór rugalmas és erős szerkezete lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén irányítsa a halat. A 0,18 mm vastagságú zsinór ideális méretű az általános horgászathoz, és a nagyobb teherbírás lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. Ha minőségi, tartós és magas szintű teljesítményt keresel a horgászatához, akkor a POWER BRAID TEFLON 0,18MM fonott zsinór a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett