A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór

Cikkszám: EF-30900-115

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,15

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 690 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 5
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30900-115
Átmérő: 0,15 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 10,6 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

A horgászok számára a legfontosabb dolog a fogások száma és a halak mérete. Ahhoz, hogy ezeket a célokat elérjük, szükségünk van olyan felszerelésre, amely megbízható és hatékony. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór pont ilyen termék.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak. A fonott zsinór kiváló rugalmassággal és erővel rendelkezik, így könnyen megállja a helyét akár a nehéz halak esetében is. Az ellenálló zsinór a műanyag bevonatnak köszönhetően kiválóan ellenáll a kopásnak és az erős kövek vagy egyéb akadályok okozta sérüléseknek.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór a színe miatt különösen jól látható a vízben, így segít a pontosabb dobások elérésében, az észlelésben és a halak követésében. A 0,15 mm-es vastagság segít a horgászoknak, hogy még finomabb és precízebb horgásztechnikákat alkalmazzanak, amelyek növelik a fogások számát és a halak méretét.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór egyik legfontosabb előnye az, hogy könnyű és kényelmes használni. A fonott zsinór könnyen csúszik a horgászboton, így a dobások pontosabbak és hatékonyabbak lesznek. Az ergonómikus kialakítás segít a horgászoknak az egész napos horgászat során is kényelmesen foglalkozni a halakkal.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór a méretének köszönhetően számos különböző horgásztechnikához használható. Az 150 méter hosszúságú fonott zsinór ideális a horgászok számára, akik hosszabb távolságokra kívánnak dobni. A zsinór vastagsága pedig lehetővé teszi a finomabb és precízebb horgásztechnikák alkalmazását.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór kiváló minőségű, megbízható és hatékony horgászfelszerelés. A fonott zsinór kiváló rugalmassággal, erővel és tartóssággal rendelkezik, így könnyen megállja a helyét akár a nehéz halak esetében is. A zsinór színe jól látható a vízben, a vastagsága pedig lehetővé teszi a finomabb és precízebb horgásztechnikák alkalmazását. Ha szeretnél hatékonyabb és eredményesebb horgászatot, válassz az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinórt.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett