SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM

Cikkszám: EF-30591-028

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,28

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
990 Ft 1 660 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30591-028
Átmérő: 0,28 mm
Hossz: 50 m
Szín: áttetsző
Szakítószilárdság: 6,64 kg

A sikeres szerelék összeállításának egyik sarkalatos pontja - különösen az óvatosan kapó halak esetében - a megfelelő vékonyságú, lágyságú és szakítószilárdságú, szinte észrevehetetlen előke zsinór kiválasztása. A Competition Leader a legmodernebb polimerizációs eljárások igénybevételével gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékeknél megszokott kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző. A halak számára szinte észrevehetetlen, lágy, nagy kopásállóságú, csomótűrő anyag a mindennapi horgászaton túl versenykörülmények között is eredményesen használható.

Az ENERGO TEAM márkájú 'ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM' egy olyan termék, amelyet a horgászok számára készítettek, hogy segítsenek nekik elérni a legjobb eredményeket a horgászat során. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, így tartós és megbízható a használata során.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM mérete 50 méter hosszú, és 0,28 mm vastagságú. Ez a méret tökéletes a közepes méretű halak horgászatához, de akár nagyobb halak fogásához is megfelelő lehet. A zsinór színe áttetsző, így a vízben nehezen lesz észrevehető, amely segíthet a halak becsapásában.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amelyek elősegítik a hatékony horgászatot. A zsinór kiváló a kopásállóság szempontjából, ami azt jelenti, hogy tartósabb és hosszabb ideig használható. Emellett a zsinór nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a könnyű és precíz dobásokat.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nem csak tartósak, hanem könnyűek is. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fogja lehúzni a horgászbotot, így a horgászat kényelmes és hatékony lesz. A zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, így nem csak tartós, hanem könnyű is.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a könnyű és precíz dobásokat. Emellett a zsinór nagyon érzékeny is, így a horgász könnyen észre fogja venni, ha a halak a zsinórt megérintik. Ez lehetővé teszi a gyors reakciót, és a halak sikeres becsapását.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni. Az áttetsző szín, a kopásállóság, a rugalmasság és az érzékenység mind olyan tulajdonságok, amelyek elősegítik a halak sikeres becsapását. Ha minőségi zsinórt szeretnél, amely tartós és megbízható, akkor az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.28MM990 Ft