A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór

Cikkszám: EF-31552-255

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
890 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A Carp Expert Snag Proof több színben kapható, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór, ami a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását teszi lehetővé. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

Cikkszám: 31552-255
Hossz: 10 m
Szín: Iszap barna
Szakítószilárdság: 25 lbs

Több színben, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór, ami a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását teszi lehetővé. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór egy igazi kincs a horgászok számára. A termék előnyeit számos tényező határozza meg, de az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabbakat.

Elsőként érdemes megemlíteni, hogy a CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór rendkívül erős és tartós anyagból készült. A 25 fontos teherbírása miatt a legnagyobb halak is könnyedén megbirkóznak vele, így nem kell aggódnod az előke zsinór tönkremenése miatt. A fonott anyagból készült előke zsinór sokkal ellenállóbb, mint a hagyományos monofil zsinórok, így a metsző élek és a kavicsos meder sem okoz problémát.

A CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór színét sem szabad figyelmen kívül hagyni. A sáros, homokos mederben az előke zsinórok színének nagyon fontos szerepe van. A horgászok általában a sötét színeket részesítik előnyben, mivel ezek hatékonyabban elrejtik az előkét a halak elől. A mud brown színű előke zsinór a környezetbe olvad, így a hal nem fogja észrevenni.

A CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór hossza 10 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több csalit is fel tudjunk szerelni rá. Emellett a hosszabb előke zsinór lehetővé teszi, hogy a műcsalikat messzebbre tudjuk dobni, így nagyobb területet is lefedhetünk. A fonott előke zsinór vastagsága is ideális, hiszen nem túl vastag, de nem is túl vékony, így a halaknak nem fog feltűnni.

A CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór egyéb előnyei közé tartozik, hogy nagyon könnyen kezelhető. Az előke zsinórt könnyű felkészíteni, és az átlagosnál is könnyebb a csomózása. A fonott anyagú előke zsinór nem szorul el, így a horgászat során is könnyen kezelhető.

Az előke zsinór SEO szempontjait sem szabad figyelmen kívül hagyni. A CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór rendkívül népszerű a horgászok körében, így a webáruházakban is gyakran megjelenik a kulcsszó. Emellett a termék specifikációit is a lehető legjobban ki kell emelni, hogy könnyen megtalálják a vásárlók.

Összefoglalva, a CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór valóban egy kiváló termék. Az erős és tartós anyagból készült előke zsinór sáros, homokos mederben is jól teljesít, és könnyen kezelhető. Emellett a fonott anyagból készült előke zsinór teherbírása miatt a legnagyobb halak is könnyedén megbirkóznak vele. A termék mérete és színe is ideális, így nem kell aggódnod a halak észrevételével kapcsolatban. A CARP EXPERT SNAG PROOF 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór valóban egy kiváló választás minden horgász számára!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett