A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór

Cikkszám: EF-31556-254

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 450 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 31556-254
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 25 lbs

Carp Expert Skin Line bevonatos előkezsinór

A tartós, lenyúzható bevonattal ellátott, kopásálló, úgynevezett bőrös előke, mely kimondottan akadós, "zsinórfaló" pályára való.

A könnyen lehúzható bevonat elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben.

A kétféle szakítószilárdságban elérhető előke színe beleolvad környezetébe.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT új SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinórja minden horgász álma! Ez a kiváló minőségű zsinór a legjobb anyagokból készül, és hihetetlen előnyöket kínál a legigényesebb horgászok számára.

Ez a 25 lb-os zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, és a 10 méteres hosszúság tökéletes azok számára, akik hosszabb előke zsinórra van szükségük. A Pitch Black szín pedig tökéletesen illeszkedik az éjszakai horgászathoz, így a halak nem fogják észrevenni a zsinór jelenlétét.

A SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór egyedülálló előnye, hogy nagyon erős és tartós, így a legnehezebb halak is könnyedén kifoghatók vele. A zsinór tökéletesen sima felülete pedig lehetővé teszi a messzebbi dobást, és csökkenti a zsinór csomósodásának valószínűségét.

Ez a CARP EXPERT zsinór kiválóan alkalmas mind a feeder, mind a bojlis horgászatra, és a legkülönfélébb vizekben használható. A zsinór nagyon rugalmas, így a halak nem észlelik a zsinór jelenlétét, és nem tartják azt veszélyesnek.

A SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór ideális választás minden horgász számára, aki a legtöbbet akarja kihozni a horgászati élményből. Ez a zsinór biztosítja a legjobb eredményeket és a legmagasabb szintű megbízhatóságot a horgászok számára, akik az igazi kihívásokat keresik.

Összefoglalva, a CARP EXPERT SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik a legjobb minőséget és a legmagasabb szintű teljesítményt keresik. A zsinór kiváló minősége, tartóssága és megbízhatósága biztosítja, hogy minden horgászati kalandod nagyszerű élmény legyen.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett