A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór

Cikkszám: EF-31554-254

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,44

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 250 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 31554-254
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 25 lbs

Carp Expert Neutral Buoyancy előkezsinór 10m

Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór a horgászok által keresett tökéletes kombinációja a minőség és a funkcionalitás terén. Ez a termék a Carp Expert márkától származik, amely hosszú évek óta a minőségi horgászfelszerelések megbízható forrása.

Ez a fonott előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak. Az anyagok felhasználása a termék magas minőségét garantálja, és hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór különleges tulajdonsága az úgynevezett "neutrális lebegőképesség". Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem süllyed el, mint a hagyományos zsinórok, hanem egy stabil lebegő helyzetet tart fenn a víz felszínén. Ez a tulajdonság különösen fontos a halak megtévesztéséhez, amikor a horgászok a lehető legközelebb akarnak jutni a horgászathoz, és elkerülni akarják a halak figyelmét.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór nagyobb sűrűséggel rendelkezik, mint a víz, ami nagyobb mélységekben is biztosítja a halak megtévesztését. Ez a tulajdonság különösen hasznos a mélyebb vízben való horgászathoz, ahol a hagyományos zsinórok süllyednek, és könnyen felfedik a horgászatot.

A termék 10 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre az átlagos horgászfelszereléshez. A 25 lbs-os szakítószilárdság pedig lehetővé teszi a nagyobb halak sikeres fogását is.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór kiválóan alkalmas mind az édesvízi, mind a sós vízi horgászathoz is. A termék Pitch Black színének köszönhetően is nagyszerűen alkalmazható az éjszakai horgászathoz is.

Összességében a CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára tökéletes megoldást kínál a vízen való horgászathoz. A termék magas minősége és különleges tulajdonságai miatt garantáltan elégedett leszel az eredménnyel.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett