A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór

Cikkszám: EF-31554-255

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
890 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

Cikkszám: 31554-255
Hossz: 10 m
Szín: Iszap barna
Szakítószilárdság: 25 lbs

Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. A zsinór különlegessége, hogy semleges lebegőképességgel rendelkezik, így a halak számára kevésbé lesz feltűnő, és könnyebben be tudjuk csalni őket.

A termék mérete 10 méter hosszú, és 25 fontos teherbírással rendelkezik, így akár nagyobb halak is könnyedén megragadhatóak vele. A zsinór színe sáros-barna, ami nagyon jól beleolvad a víz színébe, így még észrevehetetlenebb lesz a halak számára.

A fonott előke zsinór előnye, hogy rendkívül erős és tartós, így a horgászat során nem kell aggódnunk a szakadás miatt. Emellett nagyon jól csúszik a bottesten, így a dobást is könnyebbé teszi. A zsinór könnyen csomózható, így nem kell azzal bajlódnunk, hogy a halak elszakítják a csomókat.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór nagyon sokoldalúan használható. Általában a pontyhorgászok használják, de kiválóan alkalmas más halfajokra is. A zsinór akár feeder, akár bojlis horgászatra is használható, és nagyon jól reagál a különböző csalikra.

A termék előnyei között kiemelendő még, hogy nagyon könnyű és kompakt, így szállítása és tárolása is rendkívül egyszerű. Emellett a zsinór anyaga nem nyúlik, így nagyon precíz és pontos horgászatot tesz lehetővé.

Összességében a CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Rendkívül erős és tartós, könnyen kezelhető, és a halak számára is kevésbé feltűnő, így nagyobb eséllyel fogunk halat fogni vele. Ha minden horgászatunkban a legjobbat szeretnénk, akkor ezt a zsinórt mindenképpen érdemes beszerezni!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett