A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert FAST SINKING 15LBS OLIVE GREEN 10M Fonott Előke Zsinór

Cikkszám: EF-31550-151

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, nehezen észrevehető fonott előkezsinór. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

Cikkszám: 31550-151
Hossz: 10 m
Szín: Olivazöld
Szakítószilárdság: 15 lbs

A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, mégis kimondottan lágy, fonott előkezsinór. Természetes hatást keltő, környezetbe simuló színekben kapható, így a halak számára nehezen észrevehető. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márka által kínált 'Carp Expert FAST SINKING 15LBS OLIVE GREEN 10M Fonott Előke Zsinór' egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely a horgászat minden területén megállja a helyét. Az előke zsinór egy rendkívül erős, fonott szerkezettel rendelkezik, amely garantálja a nagyobb halak fogását is.

A termék különlegessége, hogy nagyon gyorsan süllyed a vízben, így kiválóan alkalmas mélyvízi horgászatra is. Az olajzöld szín pedig tökéletesen illeszkedik a víz színéhez, így a halak nehezen észrevehetik a zsinórt.

A Carp Expert FAST SINKING 15LBS OLIVE GREEN 10M Fonott Előke Zsinór mérete 10 méter, így elegendő a horgászok számára az átlagos hosszú dobásokhoz. A 15 fontos teherbírása pedig lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását is.

A zsinór feladata az, hogy a horog és a csali közötti kapcsolatot biztosítsa. Ennek érdekében a Carp Expert FAST SINKING 15LBS OLIVE GREEN 10M Fonott Előke Zsinór rendkívül erős és ellenálló, így garantálja a biztonságos és hatékony horgászatot.

Ezen kívül a fonott előke zsinór rendkívül rugalmas, így a halak erős ellenállása ellenére sem szakad el könnyen. A zsinór általános használata mellett a Carp Expert FAST SINKING 15LBS OLIVE GREEN 10M Fonott Előke Zsinór kiválóan alkalmas ponty- és harcsahorgászatra is.

Összefoglalva, a Carp Expert FAST SINKING 15LBS OLIVE GREEN 10M Fonott Előke Zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely garantálja a hatékony és biztonságos horgászatot. A rendkívül erős és ellenálló fonott szerkezet, valamint a gyors süllyedés és az olajzöld szín teszi a terméket a horgászok egyik kedvencévé. A 10 méteres hosszúság és a 15 fontos teherbírás pedig lehetővé teszi a nagyobb halak kifogását is. Ha minőségi és megbízható előke zsinórra van szükséged, akkor a Carp Expert FAST SINKING 15LBS OLIVE GREEN 10M Fonott Előke Zsinór a tökéletes választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett