A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,22

Cikkszám: EF-33901-322

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
1 770 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 5
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-322
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 50 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 4,48 kg
Napjaink feederhorgászatában a felszerelés minden elemének kifogástalannak kell lennie! Egy jó monofil előkezsinór legfontosabb tulajdonságai a minimális nyúlás, nagy szakítószilárdság és a láthatatlanság. Ezeket egyesíti magában a Cralusso Feeder előke, ami a legkiválóbb minőségű NT-80-as monofil alapanyagból készül. Praktikus dobozban kerül forgalomba, ami nagyban növeli a használati értékét. A felszerelés összeállítása során figyeljünk oda arra, hogy előkénk szakítószilárdsága kisebb legyen, mint a főzsinóré, így leakadás során az egész végszerelékünk helyett csak a horgot fogjuk elveszíteni.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR' egy igazán kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára készült. Ez a zsinór 50 méter hosszúsággal rendelkezik és 0,22 vastagságú, így tökéletesen alkalmas a feeder horgászat során használt előkének.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR rendkívül tartós és ellenálló, így azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakra vadásznak, nagyon ajánlott. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és a legújabb technológiával gyártják, így biztos lehet benne, hogy megbízható és erős lesz.

Ez a zsinór könnyen kezelhető, így akár kezdő horgászoknak is ideális. Az előkének nagyon fontos szerepe van a feeder horgászat során, és ez a zsinór kiválóan megfelel erre a célra. A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR tökéletesen illeszkedik a horogra, és könnyen csúszik a csalira is.

A zsinór színe semmi esetre sem hátrány, mivel a vízben majdnem láthatatlan, így nem riasztja el a halakat. A zsinór jellemzői közé tartozik az is, hogy nagyon rugalmas, így a halak megragadása után is biztosan tartja őket.

Összefoglalva, a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR egy nagyon jó minőségű, tartós és ellenálló zsinór, amely tökéletesen alkalmas a feeder horgászat során használt előkének. Könnyen kezelhető és nagyon megbízható, így mindenkinek ajánlott, aki szeretne nagyobb halakat fogni. A zsinór mérete 50 méter, vastagsága pedig 0,22.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,221 770 Ft