A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,12

Cikkszám: EF-33901-312

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,12

Zsinór hossza: 50 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 770 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-312
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 50 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 1,46 kg
Napjaink feederhorgászatában a felszerelés minden elemének kifogástalannak kell lennie! Egy jó monofil előkezsinór legfontosabb tulajdonságai a minimális nyúlás, nagy szakítószilárdság és a láthatatlanság. Ezeket egyesíti magában a Cralusso Feeder előke, ami a legkiválóbb minőségű NT-80-as monofil alapanyagból készül. Praktikus dobozban kerül forgalomba, ami nagyban növeli a használati értékét. A felszerelés összeállítása során figyeljünk oda arra, hogy előkénk szakítószilárdsága kisebb legyen, mint a főzsinóré, így leakadás során az egész végszerelékünk helyett csak a horgot fogjuk elveszíteni.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR egy fantasztikus termék a horgászat szerelmeseinek. Ez a zsinór kiváló minőségű monofil, amely kiválóan alkalmas az előkezsinórként való használatra. A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnek a feeder módszerrel horgászni.

A zsinór 50 méter hosszú és 0,12 mm vastagságú, így könnyen alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez. A zsinór áttetsző színe lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre az előkezsinórt, így növelve a fogási esélyeket.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR rendkívül erős és tartós. Az anyag minősége és az előállítás folyamata biztosítja, hogy a zsinór ellenálljon a különböző kihívásoknak, amelyekkel a horgászok szembesülnek. A zsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így hosszú távon is megbízhatóan használható.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR könnyen felhelyezhető a horgászbotra, és egyszerűen használható. A zsinór rugalmas és könnyen kezelhető, így könnyen alkalmazkodik a horgászati ​​körülményekhez.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR előnyei:

- Kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és ellenálló a szakadásnak és a kopásnak
- 50 méter hosszú és 0,12 mm vastagságú, így könnyen alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez
- Áttetsző színű, hogy a halak ne vegyék észre az előkezsinórt
- Könnyen kezelhető és felhelyezhető a horgászbotra
- Kifejezetten a feeder módszerrel horgászók számára készült

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR egy fantasztikus termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk. A minőségi anyagokból készült, tartós és megbízható zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez. A zsinór áttetsző színének köszönhetően a halak nem veszik észre az előkezsinórt, így növelve a fogási esélyeket. A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR egy olyan termék, amelyet a horgászok számára ajánljuk, akik szeretnek a feeder módszerrel horgászni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett