A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Cikkszám: EF-33903-123

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,23

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33903-123
Átmérő: 0,23 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór a horgászok számára lett tervezve, és a CRALUSSO márkájára jellemző minőségi anyagokból készült. Ez a zsinór különleges előnyöket kínál, amelyek a horgászat során biztosítják a hatékonyságot és a sikerességet. A zsinór tökéletesen illeszkedik a horgászbotokhoz, és egyaránt alkalmas a parton és a vízen történő horgászatra egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór hossza 150 méter, amely elegendő a hosszabb távolságokra történő horgászathoz is. A QSP-VEL 0 átmérője lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen vágja át a víztömeget és gyorsan elérje a célját. Az új technológia, amelyet a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór használ, lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosabban célozzák meg a halakat és nagyobb hatékonysággal horgásszanak.

Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdsága, ami azt jelenti, hogy a halak ellenállásának ellenáll. A zsinór hibátlanul működik az éles sziklákkal és az akadókkal teli területeken is. A zsinór szinte észrevehetetlen a víz alatt, így a halak nem fognak tudni észrevenni, amíg el nem érik a csalit. A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinórnak nincs memóriája, ami azt jelenti, hogy a zsinór nem fog összegabalyodni, és könnyen kifeszíthető. Ez nagyon fontos a horgászat során, mert így a horgászok szabadon mozoghatnak a vízen és élvezhetik a horgászatot.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór kiválóan alkalmas a matchhorgászatra is. A zsinór kitűnően illeszkedik a matchbotokhoz, és tökéletesen működik a matchdobótechnikával. Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór rendkívül sima felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a zsinór gyorsan csússzon a vezetőgyűrűkön, és ne akadjon el. Ez nagyon fontos a matchhorgászat során, mert így a horgászok kevesebb időt töltenek a zsinór kifeszítésével és több időt tölthetnek a horgászaton.

Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik kiváló minőségű zsinórt keresnek. Ez a zsinór minden olyan előnnyel rendelkezik, amelyre a horgászoknak szükségük lehet, és biztosítja a hatékonyságot és a sikerességet a horgászat során. Ha olyan zsinórt keres, amely megbízható, tartós és hatékony, akkor az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór az Ön számára megfelelő választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett