A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Cikkszám: EF-33903-118

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 18

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 5
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33903-118
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy valóban kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk. Ez a 150 méteres zsinór QSP-VEL technológiával készült, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű és áramvonalas, így a legjobb eredményeket érheti el vele.

Ez a zsinór a legmodernebb technológiával készült, így nagyon sok előnnyel jár. Először is, a zsinór nagyon könnyű, így nagyon könnyen dobható, még nagy távolságra is. Ez nagyon fontos, ha halakat akarunk fogni, mert a nagyobb dobásokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a halakat elérjük.

Másodszor, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór nagyon erős, így nagyon nehéz lesz szakítani azt. Ez a zsinór nagyon ellenálló a töréseknek és a kopásoknak, így biztos lehet benne, hogy hosszú időn keresztül használhatja.

Azok számára, akiknek fontos a pontosság és a precizitás, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór tökéletes választás. Ez a zsinór nagyon pontos és könnyen irányítható a vízben, így nagyon könnyen beállíthatja azt a helyzetet, amelyben a leghatékonyabbak lesznek.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór mérete a horgászok számára is nagyon előnyös. Ez a zsinór 0 vastagságú, így nagyon vékony és könnyű a használata. Ezt a zsinórt a legjobb minőségű anyagokból készítették, így nagyon hosszú élettartammal rendelkezik.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór másik nagy előnye az, hogy nagyon könnyen kezelhető. Ez a zsinór könnyen csomózható és könnyen csúszik a gyűrűkön, így nagyon könnyen használható.

Végül, de nem utolsósorban, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór nagyon vonzó és stílusos is. Ez a zsinór nagyon szép és modern, és nagyon jól illik a modern horgászfelszerelésekhez.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy nagyon jó választás minden horgász számára. Ez a zsinór nagyon könnyű, erős és precíz, és könnyen kezelhető. Ha nagyon jó minőségű monofil zsinórra van szüksége, akkor a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór tökéletes választás lehet Önnek!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett