SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL  0
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0

Cikkszám: EF-33904-125

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 200 m

  • Raktáron
5 516 Ft 6 340 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33904-125
Hossz: 200 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 egy igazi kincs minden szenvedélyes horgász számára. Az innovatív technológiának köszönhetően a zsinór rendkívül ellenálló és tartós, így a horgászok hosszú éveken keresztül élvezhetik a kiváló minőséget.

A zsinór mérete 200 méter, így ezzel a hosszal bőven elegendő zsinór áll rendelkezésünkre minden horgászat alkalmával. A termék kiváló minőségű, és a legjobb anyagokból készült. A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór kiválóan alkalmazható feeder horgászatra, de akár pergetéshez is.

A zsinór különlegessége, hogy QSP-VEL technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy a zsinór olyan különleges polimerrel van bevonva, amely nagyon sima felületet biztosít, így a zsinór sokkal könnyebben csúszik a gyűrűkön. Ez különösen hasznos, amikor nagy távolságokat kell elérni dobással.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór rendkívül erős, és nagyobb teherbírással rendelkezik, mint a hagyományos monofil zsinórok. Ezen kívül a zsinór rendkívül rugalmas, így nem törik el olyan könnyen, mint a más típusú zsinórok.

A zsinór színe áttetsző, így nem fogja zavarni a halakat, és nem riasztja el őket. Ez rendkívül fontos, ha a halak nagyon óvatosak, és nehezen lehet őket fogni.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 nagyon könnyű kezelni, és rendkívül érzékeny. A horgászok könnyen észreveszik a halak aktivitását, és azonnal reagálhatnak a változásokra.

Összefoglalva, a CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 egy kiváló minőségű, tartós és erős zsinór, amely alkalmas mindenféle horgászatra. A QSP-VEL technológia biztosítja a sima felületet, így a zsinór könnyen csúszik a gyűrűkön, és nagyobb távolságokat lehet vele elérni dobással. A zsinór nagyon érzékeny és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyen észreveszik a halak aktivitását. A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 egy igazi kincs minden horgász számára, és biztosan nem fog csalódást okozni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 05 516 Ft