Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM

Cikkszám: EF-33903-020

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
2 520 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33903-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, aki biztosan szeretné megtalálni a halakat. Ez a zsinór az egyik legjobb minőségű monofil zsinór a piacon, amely kiváló minőséget és tartósságot kínál. A CRALUSSO márka több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a horgászat terén, így biztosak lehetünk abban, hogy a CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM egy olyan termék, amely megfelel minden horgász szükségleteinek.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM egy olyan zsinór, amely megfelel az összes horgászati körülménynek. A zsinór mérete 0,2 mm, ami azt jelenti, hogy rendkívül vékony és könnyű, így a horgász könnyen és gyorsan dobhat a vízbe. Emellett a zsinór hossza 150 méter, így bőven elegendő a hosszú távú horgászathoz.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a stabilitást a horgászati körülmények között. Az anyagok kiváló minőségűek, így a zsinór nem fog elhasználódni vagy elszakadni az idő múlásával. Ez a zsinór kifejezetten a halak megtalálására lett tervezve, így bármely horgásznak ajánljuk, aki szeretne eredményesen horgászni.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM előnye az, hogy rendkívül könnyű és vékony, így a horgász könnyen dobhatja a vízbe. Emellett a zsinór hossza 150 méter, így bőven elegendő a hosszú távú horgászathoz. A zsinór anyaga kiváló minőségű, ami biztosítja a tartósságot és a stabilitást a horgászati körülmények között. Emellett a zsinór speciális QSP-vel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén megtalálja a halakat a víz alatt.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM egy nagyon jó választás minden horgásznak. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és biztosítja a tartósságot és a stabilitást a horgászati körülmények között. A zsinór könnyű és vékony, így a horgász könnyen dobhatja a vízbe, és megtalálhatja a halakat a víz alatt. A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM egy olyan termék, amely megfelel minden horgász szükségleteinek, és biztosan segít a horgászatban.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM2 520 Ft