A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM

Cikkszám: EF-33903-014

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
2 520 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33903-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM egy olyan zsinór, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. A CRALUSSO márka horgászati felszereléseiről ismert, és ez a zsinór is tökéletesen megbízható, folyamatosan kielégíti a horgászok igényeit.

Az első, amit érdemes megemlíteni, hogy ez a zsinór rendkívül erős. A monofil anyagból készült, ami magas szakítószilárdságot biztosít, így nem kell aggódnunk, ha az erős halakat célozzuk meg. A 0,14mm vastagságú zsinór könnyen átlépi a víz felszínét, így hatékonyan tudjuk bevetni a horogcsalit.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, beleértve az etetést, feedert, match horgászatot és még sok másat. Az egyik legfontosabb előnye, hogy a zsinór gyorsan merül és nagyon kevés csomóképződést okoz, így a horgászat során jelentősen csökkenthető az elakadások száma.

A QSP (Quick-Sinking Profile) technológia egy újítás, amely jelentősen javítja a zsinór teljesítményét. A technológia arra szolgál, hogy a zsinór gyorsan és hatékonyan merüljön a vízbe, és így jobban tudjuk irányítani a horogcsalit. Emellett a zsinór kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, például a UV sugárzásnak és a sótartalmú víznek is.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM könnyen használható, és különösen kényelmes azoknak a horgászoknak, akik hosszabb ideig szeretnének a vízparton eltölteni. A zsinór hossza 150 méter, így elegendő lesz akár több horgászat alkalmára is. A könnyű használat és a tartósság miatt ez a zsinór a legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének biztos lenni abban, hogy a horgászatuk sikeres lesz.

Összességében a CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM egy kiváló minőségű zsinór, amely biztosítja a horgászat sikerét. A gyors merülés, az erős anyag és a QSP technológia mind-mind előnyök, amelyeket minden horgász értékelni fog. Ha a horgászat a szenvedélyed, és szeretnél a vízparton sikeres lenni, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zsinórt!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM2 520 Ft