Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,18

Cikkszám: EF-33903-518

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 500 m

  • Külső raktáron
4 480 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33903-518
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 500 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,18 egy kiváló minőségű zsinór, amely horgászok számára készült. Ez a zsinór tökéletes választás a halak fogásához, mivel több előnnyel is rendelkezik.

Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készül, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A zsinór vastagsága 0,18 mm, ami ideális méret a különböző halak fogásához. A 500 méteres hosszúság elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk a zsinórt, anélkül, hogy aggódnunk kellene a töltés miatt.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór kiválóan működik a víz alatt. A zsinór merülő tulajdonságai miatt gyorsan és hatékonyan csökkenti a víz ellenállását, ezáltal könnyebben elérhetjük a halakat. A zsinór rendkívül érzékeny, ami segít a halak észlelésében és azonnali reakcióban.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór hihetetlenül erős és kopásálló. Ez a zsinór ellenáll a szakadásnak, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. Ez a zsinór kiváló minőségű, így nem kell aggódnunk a csomók oldódása miatt, vagy azért, mert a zsinór könnyen eltörik.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór a horgászok számára tervezett termék, amely biztosítja a nagyobb halak fogását. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A zsinór merülő tulajdonságai miatt könnyebben érhetjük el a halakat. A zsinór hihetetlenül erős és kopásálló, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is.

Összességében a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,18 egy kiváló minőségű zsinór, amely biztosítja a horgászok számára a nagyobb halak fogását. A zsinór tökéletesen működik a víz alatt, rendkívül érzékeny, erős és kopásálló. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, amely biztosítja a tartósságot és a nagyobb halak fogását, akkor a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór a tökéletes választás a számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,184 480 Ft