A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,3MM

Cikkszám: EF-33900-030

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,30

Zsinór hossza: 150 m

  • Raktáron
2 640 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33900-030
Átmérő: 0,3 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór a horgászok számára kifejlesztett kiváló minőségű zsinór, amely garantálja a halak biztonságos és hatékony kifogását. A zsinór különleges előnye, hogy 150 méteres hosszúságával és 0,3 mm vastagságával rendkívül sokoldalú használatra alkalmassá válik.

A General Prestige monofil zsinór kiválóan alkalmas mind a csónakos, mind a parton álló horgászok számára. A zsinór erőssége és tartóssága lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb halak kifogását is. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami nagy ellenálló képességet biztosít a környezeti hatásokkal szemben.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór QSP-vel van ellátva, ami egy rendkívül hatékony, gyors és könnyű zsinór csere lehetőségét biztosítja. A zsinór kiválóan alkalmas mind a feeder, mind a match horgászatra, hiszen nagy pontosságot és érzékenységet biztosít.

A zsinór kiválóan alkalmas a tengeri és a folyami horgászathoz is, mivel nem csak a halak kifogását könnyíti meg, hanem az ellenállásokkal szemben is ellenálló képességet biztosít. A zsinór kiválóan alkalmas a ragadozó halak kifogására is, mivel rendkívül erős és tartós.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór 150 méter hosszúságával és 0,3 mm vastagságával rendkívül sokoldalúan használható. A zsinór kiválóan alkalmazható a kisebb halak kifogására, mivel rendkívül érzékeny és könnyen észrevehető. A zsinór átmérője lehetővé teszi a halak biztonságos és hatékony kifogását.

Összefoglalva, a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór a horgászok számára kifejlesztett kiváló minőségű zsinór, amely garantálja a halak biztonságos és hatékony kifogását. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, és erős és tartós. A zsinór kiválóan alkalmas mind a csónakos, mind a parton álló horgászok számára, és nagy pontosságot és érzékenységet biztosít az általános horgászatra. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór kiváló választás minden horgásznak, aki keresi a minőséget és a megbízhatóságot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,3MM2 640 Ft