A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM

Cikkszám: EF-33900-022

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
2 520 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33900-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO egy olyan márka, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő horgásztermékeket kínál a horgászok számára. A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM méretű termékük egy olyan zsinór, amelyet a horgászok azonnal megszeretnek majd. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy nagyon sokoldalú termék, amely alkalmas számos különböző horgászmódszerhez, beleértve az úszós, feeder és match horgászatot is.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve, és számos előnnyel rendelkezik. Első és legfontosabb előnye az, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór anyaga a legjobb minőségű, és ellenálló a kopásnak, a szakadásnak és a korróziónak is. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és nem kell aggódnod amiatt, hogy az idő múlásával gyengülhet.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór további előnye az, hogy nagyon sima és könnyen csúszik a gyűrűkön. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen áthalad a gyűrűkön, így a horgász kevésbé fárad el a horgászat során. A zsinór sima felülete további előnye, hogy csökkenti a vízellenállást, és ezzel javítja a horgászati ​​teljesítményt.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór mérete 0,22 mm, amely egy ideális méret a közepes méretű halakra. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy sok horgászatot lehessen vele végezni, és a QSP-vel rendelkezik, amely a Quick Spooling System rövidítése. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen és gyorsan felhúzható a tekercsre, és készen áll azonnal horgászatra.

Összességében, a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy nagyon jó minőségű és megbízható termék, amelyet bátran ajánlhatunk minden horgásznak. Az erős és tartós anyagból készült zsinór könnyen csúszik a gyűrűkön, és könnyen kezelhető. A 0,22 mm-es méret ideális a közepes méretű halakra való horgászathoz, és a 150 méteres hossza elegendő ahhoz, hogy sok horgászatot lehessen vele végezni. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amely biztosan növeli a horgászati ​​élményt, és segít a horgászoknak abban, hogy még több halat fogjanak.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM2 520 Ft