A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,12MM

Cikkszám: EF-33900-012

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,12

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 520 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33900-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szakítószilárdság: 4,94 lb
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyben a zsinór minősége kiemelkedően fontos. A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,12MM' termék megfelelő minőséget nyújt, hogy a horgászok biztonságban érezhessék magukat.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór nagyszerű választás minden horgásznak, aki keresi a minőségi zsinórt, amely biztosítja a megfelelő érzékenységet és tartósságot, amikor a halakat próbálják kifogni. A termék 0,12 mm vastagságú, ami ideális méret a halak megbízható kifogásához.

Ez a zsinór kiválóan alkalmas a horgászkalandokra, különösen azokra, amelyek hosszabbak és az érzékenység nagyon fontos. A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór kiváló hajlékonysággal rendelkezik, így a halakat könnyen lehet kifogni anélkül, hogy a zsinór megsérülne.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór tartós, és ellenálló az időjárás viszontagságainak, így biztosítva a hosszú távú használatot. A QSP-VEL technológia biztosítja a zsinór kiváló minőségét és tartósságát, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór megfelelően működik a horgászat során.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór ideális választás minden típusú horgászathoz, különösen azokhoz, amelyekhez nagyon fontos az érzékenység és a pontosság. A zsinór könnyű, így a horgászok kényelmesen használhatják, és nem érzik azt, hogy a zsinór nehezíti a halak kifogását.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór magas minőségi színvonalat képvisel, és biztosítja a horgászok számára a megfelelő érzékenységet, tartósságot és pontosságot. A 150 méter hosszúságú zsinór elegendő ahhoz, hogy a horgászok hosszabb időn keresztül használhassák, és mindig biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór megfelelően működik.

Összességében, a CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór kiváló választás minden horgásznak, aki keresi a minőségi zsinórt, amely biztosítja a megfelelő érzékenységet és tartósságot, amikor a halakat próbálják kifogni. A termék kiváló minőségű, és garantáltan megfelel a horgászok igényeinek.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett