A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM

Cikkszám: EF-33904-020

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
2 660 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33904-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 5,5 kg
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Feeder Prestige zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feedees, fenekező horgászatra.Bordó színű süllyedő zsinór, mely gyors reagálást és kimagasló kapcsolatot biztosít.

A CRALUSSO márka egyik legújabb terméke a CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór, amely megfelelő választás lehet azoknak a horgászoknak, akik szeretnék kihasználni a modern technológiákat a horgászat terén. Ez a zsinór kifejezetten a feeder horgászok számára készült, akiknek fontos, hogy a zsinórjuk minél jobban illeszkedjen a horgászati stílusukhoz és az adott halakhoz.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór kiváló minőségű, és a legmodernebb anyagokból készült. A zsinór hossza 150 méter, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok bátran kipróbálják a különböző helyszíneken. Az átmérője pedig 0,2 mm, ami megfelelően vékony ahhoz, hogy a halak ne észrevegyék, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a horgászok biztonságban érezzék magukat a vízben.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór előnyei között az egyik legfontosabb a QSP (Quick Sink Performance) rendszer. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a zsinór gyorsan süllyedjen a vízbe, ami különösen hasznos lehet a mélyebb vizekben és a nagyobb halak esetében. A zsinór rendkívül sima felülettel rendelkezik, ami megakadályozza a görgők és a vezetőgyűrűk kopását, és emellett csökkenti a vízellenállást is, ami növeli a dobás pontosságát és a távolságát.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, különösen a nehéz csalik használata esetén. A zsinór nagy teherbírású, és ellenáll az UV-sugaraknak és a víznek is, ami növeli a tartósságát és az élettartamát. A zsinór színe is jól látható, ami megkönnyíti a halak követését és a kapás jelzését.

Összességében a CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór egy olyan termék, amely megfelelően illeszkedik a modern horgászat igényeihez. Kiváló minőségű, erős és tartós, és egy sor olyan technikai előnnyel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászatot és növelik a siker esélyeit. A zsinór mérete, 150 méter, elegendő ahhoz, hogy a horgászok kipróbálják ezt a terméket különböző helyszíneken, és a zsinórok közötti magas minőség miatt a CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór egy olyan termék, amelyet ajánlani lehet minden horgásznak, aki szeretné javítani a horgászati eredményeit.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,2MM2 660 Ft