Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM

Cikkszám: EF-33904-025

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
2 660 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33904-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 8,6 kg
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Feeder Prestige zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feedees, fenekező horgászatra.Bordó színű süllyedő zsinór, mely gyors reagálást és kimagasló kapcsolatot biztosít.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM a horgászok számára készült egyedülálló minőségű horgászzsinór. Ez a zsinór rendkívül tartós és megbízható, ami garantálja, hogy a horgászok megbízhatóan fogják tudni használni a terméket.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM kiválóan alkalmas a feederes horgászatra, hiszen megfelelően hajlékony, így könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához és az áramlásokhoz. A zsinór magas minősége és a QSP technológia, ami a hosszabb dobásokat teszi lehetővé, mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára biztosítja az optimális horgászélményt.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM kiváló minőségű anyagokból készül, ami garantálja a tartósságát és a megbízhatóságát. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a hidrodinamikai hatásoknak, így a legjobb eredményeket biztosítja a horgászok számára.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM mérete 150 méter, ami tökéletes a hosszabb dobásokhoz és a nagyobb távolságok eléréséhez. A 0,25 mm vastagság pedig megfelelő a nagyobb halak megfogásához is, így a horgászok bátran vetik be a zsinórt a legnagyobb kihívásokkal szemben is.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM kiválóan alkalmazkodik a halak mozgásához és az áramlásokhoz, így a horgászok számára biztosítja a legjobb eredményeket. A zsinór rendkívül tartós és megbízható, így a horgászok bátran használhatják a terméket, akár a nehezebb kihívásokkal is szemben.

Az CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely garantálja a legjobb eredményeket a horgászok számára. A zsinór magas minősége és a QSP technológia, ami a hosszabb dobásokat teszi lehetővé, megfelelően alkalmassá teszi a feederes horgászatra, és garantálja a tartósságot és megbízhatóságot. A termék mérete 150 méter, 0,25 mm vastagságú, így a legnagyobb kihívásokkal szemben is bátran használható.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM2 660 Ft