A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20

Cikkszám: EF-33905-120

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
2 060 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33905-120
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20 egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Ez a zsinór különleges bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a vízbe kerülő napsugarak által okozott tükröződést, és így a halak kevésbé fognak megijedni a zsinórtól.

A zsinór mérete 0,20 mm, és hossza 150 méter, így elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk. A fluorocarbon anyagnak köszönhetően a zsinór rendkívül erős és tartós, de ugyanakkor nagyon rugalmas is. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem törik el könnyen, és nagyon jól alkalmas a nagyobb halak fogására.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20 számos előnnyel rendelkezik. Először is, a fluorocarbon anyag nagyon érzékeny, így nagyon jól érzékelhetjük a halakat, amikor megragadják a csalit. Ez nagyon fontos a sikeres halászat szempontjából, mert ha nem érzékeljük időben a halakat, akkor könnyen elszaladhatnak a csalitól.

Másodszor, a zsinór nagyon könnyű, így könnyen dobhatjuk ki a csalit a vízbe, és nagyon jól kezelhető is. A zsinór rendkívül sima felületű, így nem akad fenn a horgászboton vagy a horogon, ami nagyon fontos a sikeres halászat szempontjából.

Harmadszor, a zsinór nagyon jól ellenáll a koptatásnak és az UV-sugárzásnak, így hosszú ideig használható marad, és nem kell folyamatosan cserélni. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon is megéri befektetni a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinórba.

Végül, a zsinór nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhetjük a halak mozgását. Ez nagyon fontos a sikeres halászat szempontjából, mert ha nem látjuk jól a zsinórt, akkor könnyen elveszíthetjük a kapcsolatot a halakkal.

Összességében, a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20 egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. Ha szeretnél sikeresen horgászni, és meg akarod könnyíteni a dolgodat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a zsinórt.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,202 060 Ft