Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M

Cikkszám: EF-33901-178

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,178

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
1 820 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-178
Átmérő: 0,178 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M' termék egy kiemelkedő minőségű, professzionális horgászok számára készült előke zsinór. Az előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a horgászok számára a maximális tartósságot és a legjobb teljesítményt a vízen.

Az előke zsinór átmérője 0,178 mm, amely kiválóan alkalmas az apróbb halak horgászatához. Az 50 méteres hosszúságú előke zsinór elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M előnyei között szerepel a kiváló minőségű anyagok, amelyek garantálják a zsinór tartósságát és a legjobb teljesítményt a vízen. Az előke zsinór nagyon könnyen használható és nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a különböző vízviszonyokhoz.

Az előke zsinór nagyon vékony átmérőjének köszönhetően rendkívül érzékeny a halak észlelésére, így a horgászok nagyon pontosan tudnak dolgozni vele. Az előke zsinór javítja a horgászok teljesítményét, hiszen lehetővé teszi a halak pontosabb észlelését és könnyebb befogását.

Az előke zsinór tökéletesen alkalmas az összes horgászati ​​technikához, beleértve a spiccbotos, az úszós és a feeder horgászatot is. A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M előnyei között szerepel a könnyű kezelhetőség, a nagy érzékenység és a kiváló minőség.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M egy kiváló minőségű előke zsinór, amelyet a horgászok bármilyen típusú halászatnál használhatnak. Az előke zsinór kiválóan alkalmas a vízben történő különböző kihívásokra, így a horgászok könnyen befoghatják a kívánt halakat. A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M egy értékes befektetés a horgászok számára, akik professzionális minőségű előke zsinórt keresnek.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M1 820 Ft